Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
20. ledna 2006

Utkání hvězd v Popradu s Novákem a Tomicou

V pořadí čtvrté Utkání hvězd mezi výběry české a slovenské extraligy uvidí Tatravagónka Arena v Popradu. V předchozích třech zápasech, ve kterých se nehraje o body, ale měly by především pobavit diváky, vyhráli vždy domácí. Výběr slovenské ST extraligy bude mít velkou motivaci vrátit mužstvu české Tipsport extraligy drtivou porážku z loňského roku v Ostravě. Slavii budou zastupovat Jan Novák a Marek Tomica, který dodatečně nahradil v nominaci zraněného Tomáše Vlasáka. Už předtím se z účasti omluvilo osm hráčů, včetně Petra Kadlece a Josefa Beránka.

Historie Utkání hvězd začala v roce 1996 ve Frýdku-Místku. Po sedmi letech, kdy mělo formát Západ vs. Východ, se spojily české a slovenské extraligy a nastupují proti sobě výběry obou lig. První zápas se hrál v Pardubicích, pokračovalo se v Bratislavě a loni v Ostravě.

Utkání hvězd začíná v sobotu 21.ledna v 17:00 hodin. O hodinu a půl dříve startují tradiční dovednostní soutěže. Na programu jsou stíhací jízda, nájezdy na brankáře a soutěž o nejdelší střelu podél mantinelu. Finále se uskuteční o přestávkách samotného exhibičního duelu, který vysílá ze záznamu od 18.50 hodin Česká televize na druhém programu.

Složení týmů pro Utkání hvězd 2006

ST extraliga:

1. formace: Miroslav Hála (Trenčín) - Dušan Milo (Nitra), Juraj Kledrowetz (Košice) - Igor Majeský (Trenčín), Tomáš Chrenko (Nitra), Arne Kroták (Poprad).

2. formace: Miroslav Lipovský (Žilina) - Vladimír Vlk (Nitra), Peter Podhradský (Košice) - Erik Weissmann (Zvolen), Miroslav Lažo (Košice), Ľubomír Kolník (Nitra).

3. formace: Daniel Babka (Zvolen), Peter Mikuš (Trenčín) - Jaroslav Kmiť (Košice), Peter Klouda (Slovan), Martin Kuľha (Slovan).

4. formace: Petr Pavlas (Slovan), Aleš Křetinský (Skalica) - Stanislav Gron (Žilina), René Jarolín (Skalica), Jaroslav Török (Martin).

Trenéři: Ján Jaško, Miroslav Miklošovič.

Tipsport extraliga:

1. formace: Milan Hnilička (Bílí Tygři Liberec) - Jan Novák (HC Slavia Praha), František Ptáček (HC Sparta Praha) - Ľubomír Vaic (Bílí Tygři Liberec), Petr Sýkora (HC Moeller Pardubice), Jiří Burger (HC Vítkovice Steel).

2. formace: Roman Málek (HC Lasselsberger Plzeň) - Miroslav Blaťák (HC Hamé Zlín), Josef Řezníček (HC Energie Karlovy Vary) – Marek Tomica (HC Slavia Praha), Jan Marek (HC Sparta Praha), Michal Mikeska (HC Moeller Pardubice).

3. formace: Radim Tesařík (HC Oceláři Třinec), Stanislav Hudec (HC Vítkovice Steel) - David Moravec (HC Lasselsberger Plzeň), Jaroslav Kudrna (HC Oceláři Třinec), Jan Peterek (HC Oceláři Třinec).

4. formace: Valdemar Jiruš (Bílí Tygři Liberec), Martin Richter (Bílí Tygři Liberec) - Ivan Rachůnek (Hamé Zlín), Michal Trávníček (HC Chemopetrol Litvínov), Radek Gardoň (HC Rabat Kladno).

Trenéři: Ernest Bokroš (HC Hamé Zlín), Josef Paleček (Bilí Tygři Liberec).

Autor Miroslav Votava
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více