Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
1. dubna 2006

"Zlaté" ruce Tomáše Vlasáka přinesly vítězství

Dramatický a naprosto vyrovnaný. Tak lze zhodnotit průběh utkání ještě před započetím nájezdů. Stav série byl v té chvíli 1:1, stejně jako skóre po 70 minutách hry a branky obou týmů hájily vynikající gólmani Turek s Fraňkem. Leč Slavia držela v ruce ještě jeden trumf. A jak se nakonec ukázalo, ten nejsilnější. Tomáš Vlasák. Nekorunovaný král nájezdů.

Po skončeném utkání, které rozhodla šestá série nájezdů, nám šťastný střelec vítězné branky Tomáš Vlasák řekl:

O utkání
My jsme nechtěli hrát na 1:0, ale prostě jsme chtěli hrát zodpovědně a nepouštět soupeře do trvalého tlaku. To se nám dařilo do doby než vyrovnali. Bohužel jsme udělali chybu a dostali jsme gól. Budějovice pak byly aktivnější a to i v prodloužení. My jsme se zbytečně stáhli.

O prvním nájezdu
Myslel jsem že Eda (Roman Turek) bude čekat blafák, tak jsem zkusil střelu. Spadlo to tam se štěstím...

O druhém nájezdu
Říkal jsem Divochovi (Tomáš Divíšek) na střídačce, že už nevim co mám zkusit. Řekl mi, že jestli chci jít do blafáku, tak to musí jít přes beton.

Celkově o nájezdech
Dnes už jsem trošku nervy měl, bylo to dlouhé. Dnes to bylo na zápasy 1:1, kdežto v Třinci už to bylo 2:0 na zápasy.

O Romanu Turkovi
Je to vynikající brankář, znám ho z nároďáku. Při nájezdech to je 50 na 50. Musíš mít trochu štěstí... Mě se zatím drží a jsem za to rád.

O Petru Fraňkovi
Jednoduše perfektní!

O své skvělé sérii
Určitě to není nuda, jsem strašně rád, že to zase přineslo vítezství. Původně jsem dnes ani neměl nastoupit. Něco mě docela trápí, dostal jsem i injekci. Nebudu ale říkat co to je, aby soupeř zbytečně nevěděl.

O druhém utkání v Budějovicích
Zítra už to snad bude bez nervů. Do nekonečna to nemusí vycházet při nájezdech.

Autor Miroslav Votava, Martin Prokop
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více