Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
17. srpna 2007

Společnost Interwetten se stala jedním ze sponzorů hokejové Slavie

P r a h a – Zástupci online sázkové společnosti Interwetten Group v pátek 17. srpna na tiskové konferenci v pražském hotelu Intercontinental oznámili, že se stali jedním ze sponzorů hokejové Slavie Praha. Stalo se tak v rámci tiskové konference zaměřené na spolupráci fotbalového klubu FC Viktoria Plzeň a výše zmíněné sázkové společnosti, která plzeňský prvoligový fotbalový klub rovněž sponzoruje.

Když na začátku tiskové konference moderující Ina Koldová slibovala malé překvapení, nikdo v sále netušil, o co půjde. Teprve ke konci oficiální části zasedli na dvě volná místa u předsednického stolu Ing. Jan Kratochvíl, nový marketingový ředitel HC Slavia Praha, a útočník téhož klubu - Jaroslav Bednář, aby novinářům představili nového sponzora. „Doufáme, že spolupráce bude úspěšná a že naše hokejové úspěchy budou našemu partnerovi dělat radost,“ prohlásil Jan Kratochvíl. „Pevně věříme, že spojení jména naší sázkové kanceláře a Slavie bude pokračovat i v následujících letech, a to ke spokojenosti obou společností,“ uvedl na oplátku Mag. Thomas Daubek ze společnosti CEO Interwetten AG.

Jana Kratochvíla jsme se poté zeptali na další podrobnosti.

Generálním partnerem byla a zůstane společnost Skanska

Na dresu, na němž je logo nového sponzora, je i staré slávistické logo. Tak budou dresy vypadat?
Logo společnosti Interwetten bude umístěné tak, jak jste jej viděl, tedy na přední části dresu. Nicméně dresy ještě projdou změnou, kterou jsme nechtěli, a ani ještě nemůžeme, tady prezentovat. Takže dresy budou ve finále trochu jiné.

To znamená, že dres, v němž se na tiskové konferenci představil Jaroslav Bednář, není ve finální podobě?
Přesně tak. Je to loňský dres s logem našeho nového partnera. Jak jsem již uvedl, nové dresy se teprve tvoří – budou tam i některá nová loga. Podoba dresu tedy stále ještě krystalizuje, nemáme uzavřené všechny smlouvy, pracujeme na grafické podobě a designu. I proto jsme dnes nové dresy tady nemohli prezentovat.

Takže staré logo už na nových dresech nebude?
Ano, nebude. Nicméně podoba loga společnosti Interwetten je jak velikostí, tak i umístěním, konečná.

Tato společnost se tedy stane generálním sponzorem Slavie?
Společnost Interwetten se stala významným obchodním partnerem našeho klubu, nicméně generálním partnerem byla a zůstane společnost Skanska. Co zatím hledáme, je hlavní partner hokejového klubu. Ale to jsou otázky spíše na pana Blažka.

A kde bude nové logo?
To se určitě na nových dresech objeví, ale protože stále ještě nevíme, kdo bude hlavním partnerem Slavie, respektive nemáme tyto smlouvy dotažené do konce, tak nemůžeme s jistotou říci, kde bude nové logo umístěno. Nicméně jisté je, že se na nových dresech objeví.

Mimochodem, sledujete diskusi kolem Sazka Areny, která se teď rozvíjí na internetu?
Samozřejmě, že ji sleduji, ostatně je to moje práce. Člověk ale musí takovéto diskuse brát s rezervou.

Interwetten.com

Online sázková společnosti Interwetten je jednou ze tří největších online sázkových kanceláří na světě. V současné době má přes 650 tisíc registrovaných klientů v 200 zemích. Za uplynulý rok bylo na webových stránkách www.interwetten.com podáno více než 9,5 milionů sázek – což je něco málo přes 26 tisíc sázek každý den. V roce 2006 registrovala společnost Interwetten sázky na více než 90 tisíc sportovních událostí, ve více než 70 zemích.

Od roku 1997 poskytuje Interwetten sportovní sázky po internetu, od začátku v anglické a německé verzi. Koncem roku 2003 se na internetu objevuje řecká, francouzská a italská verze webových stránek. Na začátku tohoto roku byly zprovozněny webové stránky v Polsku a Maďarsku, v červenci následovalo i Rumunsko a nyní i Česká Republika.

Sponzorské aktivity společnosti Interwetten se v Evropě pohybují hlavně v oblasti fotbalu a motorismu, ale také v basketbalu, házené či golfu. Kromě vlastního závodního týmu podporuje Interwetten světového šampiona Moto GP Toma Lüthiho. Z fotbalových týmů pak například Espaňol Barcelona nebo Ferencváros Budapešť.

Autor Michael Mareš
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více