Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
11. října 2007

Zájem o příznivce se klubu vyplatil

Zlepšit spolupráci s fanoušky. I tak zněl jeden z cílů, které si před sezonou vytyčil nový marketingový ředitel Jan Kratochvíl. Výsledky jeho práce na sebe nenechaly dlouho čekat, příznivci Slavie vycítili vstřícný přístup klubu a za svým týmem stojí. Spokojená atmosféra tak vládne na všech frontách, zájem o fanoušky se klubu jednoznačně vyplácí. „Různé soutěže a akce pro lidi vymýšlíme prakticky neustále. Je to týmová práce,“ podotýká sám Kratochvíl.

Slavia vstoupila do sezony jako vyměněná. Moderní logo, zlevněné vstupné, vznik maskota a nový zápasový moderátor, to všechno byly změny vedené za jediným účelem. Nalákat diváka na stadion a vyvolat v něm pocit symbiózy mezi ním a jeho klubem, nelehký úkol, jenž se však daří plnit. Jen pro srovnání, v prvních třech domácích utkáních v minulé sezoně přišlo do Sazky Areny celkem 7040 diváků, letos to bylo 16868! Když nebereme v potaz různou atraktivitu soupeřů, návštěvnost se zvedla vice než dvojnásobně.

Vliv na to pochopitelně má i skvělá hra, kterou se klub zatím prezentuje. Úterní zaváhání v Liberci nemůže na skvělém startu červenobílých nic změnit. „Naše sportovní výsledky jsou super, svůj podíl na tom mají i naši fanoušci ,“ chválí je Kratochvíl, jenž si moc dobře uvědomuje, že přízeň publika může být vrtkavá. V žádném případě proto nehodlá usnout na vavřínech. „Máme spoustu reakcí na maskota, moderátora, soutěže atd. Samozřejmě ne vždy se jedná o kladné ohlasy, ale snažíme se stále zlepšovat .“ Jednou z nejdůležitějších novinek jsou nové stránky fan show, kde se dozvíte o všech zápasových akcích, včetně populárního šklebu zápasu.

Hokej zkrátka nesmí být nuda, a to si ve Slavii moc dobře uvědomují. Nejvíce se má o zábavu v hledišti starat maskot klubu, jenž svou úlohu svědomitě plní. Hlavně malí kluci ho milují, lvíček je však stále bezejmenný. „Ale anketu na jeho jmémo určitě připravíme, “ potvrzuje Kratochvíl, jenž si zadal další nelehký úkol. „Rád bych, abychom přilákali co nejvíce lidí i na méně atraktivní zápasy. Vytvoření té správné atmosféry je totiž potřeba v každém utkání, ať už hrajete se Spartou nebo Kladnem. “ Nyní je v Sazka Areně klid, brány stadionu se pro diváky otevřou až příští pátek, kdy Slavia hostí Vítkovice. Kolik fanoušků si najde cestu za svými miláčky?

Autor Ondřej Huml
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více