Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
6. listopadu 2007

Všichni zamilovaní pozor! Slavia má pro vás neodolatelnou nabídku!

Jste až po uši v tom a chcete do toho praštit? Stojíte před životním krokem a plánujete svatbu, na kterou vaše milá polovička nikdy nezapomene? Pak neváhejte a využijte neuvěřitelnou akci, jakou jsme pro své fanoušky exkluzivně připravili.

V neděli 20.1. 2008 se v pražské Sazka areně uskuteční Svatba Snů!

A Vy můžete být její hlavní součástí!

Řekněte si své Ano o přestávce ostře sledovaného derby mezi letitými rivaly Slavií a Spartou, před plným stadionem a přímo na ledě. Čeká na vás úžasná atmosféra nejmodernější hokejové haly v Evropě, která vám nabízí neuvěřitelný prožitek vašeho tolik důležitého dne.

A to není vše!

Do vašeho společného života vás rozhodně nehodláme pustit s prázdnou.

Jako důkaz vděčnosti za vaši oddanost milovanému klubu obdrží zamilovaný pár hodnotné dary., které vám vyrazí dech!

Od partnerů HC Slavia Praha dostanete poukaz na svatební cestu v hodnotě 20 000 Kč, poukazy na odběr elektrospotřebičů v hodnotě 10 000 Kč, poukaz na odběr nábytku v hodnotě 30 000 Kč, pronájem automobilu zdarma, pronájem bytu 1+1 na rok zdarma a čtyři permanentní vstupenky na sezonu 2008-2009!!. Nevěstu před svatbou zdarma učeše kadeřnický salón Franck Provost.

Neváhejte a hlašte se na mail jkratochvil@hc-slavia.cz! Marketingový ředitel Slavie Jan Kratochvíl rád odpoví na všechny vaše dotazy a prosby, na nic nečekejte a kontaktujte nás!

Jsme tu pro vás! Láska k hokeji spojuje….

Partneři akce svatba snů:

Autor Tisková zpráva
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více