Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
15. listopadu 2007

Radek Duda bude usilovat o přízeň fanoušků v anketě Sympaťák O2 extraligy

Hokejová veřejnost si potřetí zvolí nejsympatičtějšího hokejistu domácí nejvyšší soutěže. Třetí ročník ankety Sympaťák 02 extraligy, kterou opět vyhlašuje společnost BPA sport marketing a.s., už zná jména všech čtrnácti finalistů. Z každého klubu vybrali fanoušci stejně jako v předchozích dvou letech svého zástupce, jenž bude mít šanci na celkové vítězství. Slavii bude v anketě zastupovat Radek Duda.

Cílem ankety je zvolit hráče, který je nejen pohledný, ale také má dobré vystupování na ledě i mimo led na veřejnosti. Rozhodující jsou tedy kromě milého úsměvu, především vlastnosti a celková osobnost hráče, nikoliv jeho statistiky. Zároveň chce anketa více přiblížit hokej dívkám a ženám, které dosud O2 extralize nevěnovaly patřičnou pozornost. Na letošní volbě Sympaťáka O2 extraligy se oproti minulému ročníku mnohé nezměnilo. V prvním kole nominovali fanoušci jednoho hráče, termín uzávěrky byl 19. října. Ze čtrnácti finalistů pak vzejde celkový vítěz, jehož určí hlasování od 15. listopadu 2007 do 31. ledna 2008 včetně.

U slávistických fanoušků suverénně zvítězil útočník Radek Duda (rozhovor) s 298 hlasy, před kapitánem Josefem Beránkem (190 hlasů) a brankářem Adamem Svobodou (143 hlasů).

Možnost hlasovat pro svého oblíbence můžete opět na webových stránkách www.hokej.cz/sympatak. Na těchto stránkách bude potřeba se zaregistrovat a počet hlasů bude omezen. Ti, co svoji kvótu vyčerpají, nebo nemají snadný přístup k internetu, se budou moci do hlasování zapojit nově také prostřednictvím SMS. Jejich počet nebude nikterak omezen. V případě SMS hlasování bude třeba zaslat SMS ve tvaru SYMPATAKmezeraPRIJMENIHRACE (např. SYMPATAK DUDA) na číslo 900 11 04. Cena jedné SMS je 4 Kč včetně DPH, technicky zajišťuje ATS.

Z účastníků, kteří se řádně zaregistrují na výše uvedené webové adrese (tedy netýká se účastníků, kteří zašlou pouze SMS), se bude losovat výherce, který získá účast na slavnostním galavečeru 22. dubna 2008 v rámci pořadu Hokejista sezony O2 extraligy, kde předá největšímu Sympaťákovi cenu a zároveň získá možnost s ním zajít na oběd či večeři.

V předchozích dvou sezonách ovládli hlasování hokejisté pardubického Moelleru. V premiérovém ročníku ankety zvítězil brankář Ján Lašák, kterého o rok později napodobil jeho týmový kolega a kapitán východočeského týmu Miroslav Hlinka.

Veškeré informace o anketě včetně soutěžního řádu naleznete na www.hokej.cz/sympatak. Zde naleznete také historii ankety, fotogalerii a rozhovory se všemi finalisty.

Nominace na 3. ročník ankety Sympaťák O2 extraligy 2007/2008

Bílí Tygři Liberec: Jan Plodek
HC Energie Karlovy Vary: Libor Ustrnul
HC GEUS OKNA Kladno: Martin Procházka
HC Lasselsberger Plzeň: Roman Málek
HC Litvínov: Jiří Šlégr
HC Moeller Pardubice: Tomáš Rolinek
HC Mountfield: Milan Toman
HC Oceláři Třinec: Martin Vojtek
HC Slavia Praha: Radek Duda
HC Slovan Ústečtí Lvi: Petr Přikryl
HC Sparta Praha: Tomáš Duba
HC Vítkovice Steel: Viktor Ujčík
HC Znojemští Orli: Richard Jareš
RI OKNA Zlín: Pavel Kubiš
Autor Tisková zpráva BPA
Nepřehlédněte
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Z naší strany to byla hodně dominantní sezona, pochvaluje si brankář Jiří Tesař

Po celou sezonu byl Jiří Tesař oporou v zádech pro slávistické juniory a nic se na tom nezměnilo ani v play-off. Ve čtvrtfinále a semifinále si rozdělil práci s Tomášem Voleveckým, ve finále zvládl ...

Přehrát video