Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ROZHOVORY
20. ledna 2008

Petr Kadlec: Takhle bychom prohrávat neměli

P r a h a - „A“ tým Slavie nenapodobil úspěch dorosteneckého a juniorského týmu a v utkání 43. kola extraligy podlehl Spartě 5:7. Za Slavii si připsal dva zásahy a jednu asistenci útočník Tomáš Micka, dva góly Michal Sup a jeden gól a jednu přihrávku Jaroslav Bednář. Snahu zvrátit nepříjemný vývoj zápasu a několik výborných obraných zásahů předvedl obránce Petr Kadlec.

Můžete zhodnotit dnešní zápas?
Myslím, že to byl velice pěkný zápas. Rychlý, bojovný. Bohužel jsme dostali více gólů než Sparta. Sedm gólů by jsme doma dostávat neměli.

Asi v páté minutě jste založil velkou šanci, ze které potom padl gól, který ale rozhodčí neuznal. Jak jste tu situaci viděl vy?
Já jsem ty dorážky neviděl. Byl jsem otočený. Zavezl jsem puk před bránu a střelil jsem ho gólmanovy do břicha. Pak už jsem to neviděl.

Jak se vám hrálo před téměř plnou halou? Byl to dokonce letošní rekord na Slavii.
To ani nevím, že to byl divácký rekord. To je super. Bylo to na tom zápase vidět, že se to divákům líbilo.

Ani vy, ani Sparta jste v minulém zápase nevyhráli. Byla to pro vás nějaká motivace?
Motivace ani ne, ale doma by jsme měli vyhrát pokaždé, obzvlášť před plnou halou, ale každý zápas je jiný.

Je pro vás horší prohrát se Spartou, než s nějakým jiným týmem?
Neřekl bych že je to se Spartou horší, nicméně takhle bychom doma prohrávat neměli.

Příští zápas hrajete ve Třinci. Jak to vidíte?
Abych se přiznal, tak nevím, jak v poslední době Třinec hraje. Ale vím, že to bude těžký, jako vždycky na Moravě. Ten stadion ve Třinci je malý, takže je téměř vždy vyprodaný. Jsou tam vždy vypjaté zápasy.

Autor Jan Belinger
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více