Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
24. června 2008

Zaktualizovaný rozpis extraligových zápasů Slavie

P r a h a - Rozlosování nového ročníku O2 extraligy je známo již delší dobu, až nyní ale můžeme zveřejnit upravený rozpis zápasů Slavie. Hrací dny budou tradiční úterý, pátek a neděle, ve čtvrtek se budou konat televizní předehrávky.

Slávisté se představí na ledě budějovického HC Mountfield. V první zápase se tak střetnou loňský vítěz základní části a mistry extraligy, tedy oba týmy, které se kvalifikovaly do Ligy mistrů. Už tak atraktivní zápas bude ještě připepřen účastí Radka Dudy v jihočeských barvách.

Ve druhém kole zamíří sešívaní do Pardubic, které letos rozhodně nechtějí opakovat neúspěšnou sezonu. Souboje Slavie a Pardubic jsou několik let ozdobou extraligy. Bude tomu tak i letos?

V neděli 14. září se konečně všichni dočkáme a zamíříme do O2 areny. Slavie hostí mladoboleslavské nováčky extraligy. V loňské mistrovské sezoně si slávisté dlouho drželi domácí neporazitelnost a dobré vykročení do sezony před domácími fanoušky je vždy velice důležité.

Hned v úterý pak do O2 areny zavítá k prvnímu derby Sparta.

Mistři si zaslouží Vaši přízeň. Přijďte je podpořit i v sezoně 2008/2009.

Rozpis

Aktuální rozpis zápasů včetně začátků naleznete v sekci Zápasy

Začátky domácích zápasů:

všední dny: 18.15 hod.
neděle: 17.00 hod.
TV zápasy: 17.00 hod.
Liga mistrů: 19.30 hod.

Autor Tomáš Houska, Radek Vokál
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více