Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
13. října 2008

Milan Kraft odehrál za Slavii první extraligový zápas

Velká letní posila Milan Kraft se včera poprvé v sezoně mohl ukázat ve slávistických barvách. Nepříjemné zranění ramene je definitivně pryč. Urostlý útočník byl po zápase očividně rád, že je zpátky. „Byla to dlouhá doba. Jsem rád, že jsme to zvládli a vyhráli. Kluci mi hodně pomohli,“ pochvaluje si Kraft.

Jste již zdravotně úplně v pořádku?
Ano, už je to dobré. Jinak by mě k zápasu doktoři a trenéři vůbec nepustili.

Jak probíhal trénink při vašem dlouhodobém zranění?
První měsíc jsem nemohl dělat nic, protože jsem s tím ramenem moc hýbat ani nesměl. Další měsíc už jsem pracoval na kondici a mohl konečně trénovat s klukama na ledě.

Muselo to být pro vás velice těžké. Byl jste jedinou posilou mistrovského týmu. Hodně se od vás očekává...
Nebylo to příjemné. Je to těžké, když přijdete do nového mančaftu a hned se zraníte. Pro mě je důležité, že jsem již zpátky.

Kolik budete potřebovat času, aby jste se rozehrál?
Těžko odhadovat. Doufám, že se budu zlepšovat každý zápas a nebude vidět, že jsem dlouho nehrál.

Jak jste si rozuměl na ledě ve třetím útoku s Mickou a Sklenářem?
Byl to první zápas. Dneska nám Vláďa řekl, jak budeme hrát. Není to jednoduchý nastoupit úplně poprvé do rozjeté sezony. Hlavně, že jsme dneska vyhráli.

Slavia je na čele tabulky. Do rozjetého vlaku se asi musí nastupovat lépe, že?
Ano, kdybychom tady spolu hovořili a Slavia byla na jiné pozici, než je teď, byla by tu atmosféra určitě úplně jiná. Jsem rád, že se týmu daří.

Nevadí vám užší kluziště?
Mně osobně vůbec. Nemám s tím absolutně žádný problém.

Jak byste zhodnotil zápas?
První dvě třetiny jsme hráli dobře, ale nástup do třetí byl špatný. Někdy se to tak seběhne. Oni neměli co ztratit a ve třetí třetině hráli úplně jinak. Gól nás trochu srazil a Budějovice byly lepší. Naštěstí pro nás to dopadlo takto a udělali jsme bod navíc v nájezdech.

Autor Tomáš Houska
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více