Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
13. října 2008

Hlasujte do 15.10. o nejlepším slávistovi za měsíc září

Až do středy 15.10. můžete hlasovat o nejlepšího hráče v barvách Slavie za první extraligový měsíc. Pokud jste tak ještě neučinili,můžete hlasovat v anketě na levém sloupci hlavní stránky. Vítěz ankety bude odměněn zajímavou cenou. V tomto článku ještě jednou přinášíme profily nominovaných.

Adam Svoboda

Slávistická brankářská jednička navázala na skvělé výkony z minulé sezóny. V každém zápase byl oporou, což kvitují i jeho spoluhráči. Slavii neunikly začátky zápasů po vlažných vstupech často jen díky Adamovi, který řešil okénka v nerozehrané obraně. Famózně zachytal při ostře sledovaném pražském derby i při repríze loňského finále v Karlových Varech, kde mu třikrát pomohla dobře postavená tyčka. V utkáni se Zlínem pustil do branky Dominika Furcha, ale jeho role na pozici jedničky je neotřesitelná. Tato slova podporuje skvělý procento úspěšných zásahů – 93,75%. Svoboda dodává týmu klid, jistotu a pohodu.

Petr Kadlec

Pilíř červenobílé defenzivy byl nejvýraznějším z obránců. Působil jistě při rozehrávkách, nekompromisně si počínal v soubojích jeden na jednoho a celkově vynikal velikým přehledem o hře. Slávia nyní hraje většinu herního času pouze na šest obránců, proto si Petr Kadlec nemůže stěžovat na nedostatek vytížení. Jeho služby jsou hodně využívány jak v přesilových hrách, tak v oslabení. Na svém kontě má pět asistencí a sedm plusových bodů v tabulce +/-.

Josef Beránek

Jeho první formace rozsévá v obraných řadách soupeřů zmar a neštěstí. Osobnost na ledě i v kabině. Zkrátka správný kapitán týmu. V tandemu s Davidem Hruškou (o něm více o pár řádků níže) vytvářejí oku lahodící kombinace a výrazně vyčnívají nad extraligovým průměrem. Centr prvního útoku nasbíral v deseti kolech 11 bodů (4+7). V 10. kole proti Liberci na sebe vzal zodpovědnost a ukončil nájezdy v sedmé sérii. Slávistická ikona v úvodu nové sezóny neztratila nic ze svého lesku.

David Hruška

Nejlepší střelec Slavie má na svém kontě již devět branek a čtyři asistence. Jeho technické finesy dostávají fanoušky do varu. Hruška nic neslevil ze své rychlosti, nápaditosti, techniky a střeleckého kumštu, na který jsme byli zvyklí z minulých sezon. Nahrávkami hledá Beránka s Vondrkou takřka naslepo a ti mu vracejí stejnou mincí. O jeho nominaci nemůže být pochyb.

Jiří Doležal

Naši nominaci si vysloužil díky bojovnému výkonu a stoupající formě. Je na něm vidět ohromná chuť hrát. Zkušenosti z předchozích sezón zúročil ve dva góly a šest asistencí. O naše poslední nominační místo soupeřil s Michalem Vondrkou, za něhož úspěšně zaskakoval v prvním útoku, když byl Vondrka zdravotně indisponován. Doležal se této role zhostil na výbornou a spolupráci v první lajně si velice pochvaloval. Je asi největším překvapením v našem výběru, ale jeho herní růst je nepochybný.

Hlasovat můžete v anketě na levém sloupci hlavní stránky.
Autor Redakce
Nepřehlédněte
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Z naší strany to byla hodně dominantní sezona, pochvaluje si brankář Jiří Tesař

Po celou sezonu byl Jiří Tesař oporou v zádech pro slávistické juniory a nic se na tom nezměnilo ani v play-off. Ve čtvrtfinále a semifinále si rozdělil práci s Tomášem Voleveckým, ve finále zvládl ...

Přehrát video