Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
15. října 2008

Pavel Kolařík dal první branku sezony

Pavel Kolařík patří k pilířům slavistické obrany, ale také ke svátečním střelcům. Proti Pardubicím se trefil nádhernou ranou od modré čáry bezprostředně po buly. Byla to jeho první branka a Kolařík je po Kadlecovi a Drtinovi teprve třetím červenobílým obráncem, který letos vstřelil branku.

Jak byste zhodnotil utkání?
Hrálo se náročné utkání ve vysokém tempu. Myslím, že pro lidi muselo být zajímavé. Hodně se bruslilo, bylo k vidění spousta osobních soubojů. Pardubice hrály výborně.

Dneska jste zase inkasovali jako první. Čím to je, že se často dostáváte do brankového deficitu?
Možná nás to nakoplo. Začali jsme lépe bruslit, napadat a celkově jsme začali hrát lépe. Určitě neplánujeme, abychom začali doma prohrávat jedna nula. Prostě máme smůlu a spadne nám to tam prvním. Musím pak o to více hrát.

Ukazuje se v těchto momentech síla týmu?
Ano, máme tady šikovný hráče, kteří jsou silní na puku a věří si. I když prohráváme, hrajeme pořád trpělivě svoji hru.

Byla to vaše první branka. Celkově obránci letos moc neskórují. Zaměřujete se na střelbu více na trénincích?
Občas si nás trenér Kalous vezme stranou a více střílíme, ale žádná mimořádná střelecká příprava to není. Třeba se to zlepší v příštích zápasech.

Popište, prosím, vaší branku.
Milan Kraft výborně vyhrál buly a kluci zablokovali jejich hráče. Měl jsem čas popojet dopředu, zamířit a napálit to tam.

Jaký je váš nadcházející program? Hráli jste pět zápasů ob dva dny, nyní máte tři dny do zápasu s Mladou Boleslaví. Nebudete mít třeba den volno?
O volnu nic nevím (úsměv). Normálně trénujeme. Program byl náročný a bude se ten den navíc do dalšího zápasu jistě hodit k regeneraci.

Jak se vám líbila divácká kulisa ? Přispěla také k nadprůměrnému hokeji?
Určitě to bylo zajímavější než ta minulá utkání. Tři tisíce lidi se ztratí v tam veliké hale. Když je v hale větší hluk a více se fandí, rozhodně to ke kvalitě hokeje jenom přispívá.

Autor Tomáš Houska
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
MLÁDEŽ 23.4.2024

Seriál příběhů Za postupem přiblíží úspěšný boj juniorů o extraligu

Junioři zvládli splnit hlavní cíl sezony a po bezchybné jízdě postoupili do nejvyšší soutěže. Každý takový úspěch stojí na silných příbězích, bez kterých by se to mnohdy ani nemuselo podařit. A my se ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více