Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
29. listopadu 2008

Soutěž pro fanoušky: „Místo na střídačce“ s pořadovým číslem 2

V pondělí 24.listopadu se v útrobách O2 Arény uskutečnila tisková konference ku příležitosti vyhlášení druhého ročníku atraktivní soutěže pro fanoušky „Místo na střídačce“. Vy, jakožto věrní fanoušci svého klubu, budete mít možnost soutěžit o spoustu zajímavých cen. Hlavní výhrou je ovšem právě místo na střídačce(v našem případě na střídačce Slavie).

Jistě si vzpomínáte, jak v minulé sezoně při jednom domácím zápase Slavie se vedle hráčů, na místě druhého brankáře, objevila jistá slečna. Jestli nevíte o koho jde tak vězte, že to byla výherkyně fanouškovské soutěže „Místo na střídačce.“ Pokud jste loni soutěžili a nevyhráli, nemusíte zoufat. Soutěž bude pokračovat i letos!

Tisková konference

Během tiskové konference byl pro novináře připraven bohatý program, ale to nejdůležitější se událo na samém začátku, kdy před novináře předstoupily osoby „zodpovědné“ za tu to akci: Stanislav Šulc, ředitel asociace profesionálních klubů; Tomáš Dufek, manažer a interaktivního partnerství společnosti Telefónica O2 a Luboš Pazder,zástupce hokejové části společnosti BPA.
Tito tři pánové se shodli, že loňský ročník této soutěže se velmi vydařil a že by bylo dobré letos tuto fanouškovskou akci zopakovat. „Když jsme loni přišli s nápadem na soutěž o místo na střídačce, chtěli jsme hokejovým fanouškům přinést něco nového, co ještě nikdy neměli možnost prožít. Po pozitivních reakcích jsme se rozhodli v soutěži pokračovat i v letošní sezoně,“ řekl Tomáš Dufek. Stanislav Šulc se k němu připojil a dodal: „Před spuštěním prvního ročníku jsme cítili jistou nervozitu. Přeci jen, cizí element mohl na hráče působit rušivě. Naštěstí se tak nestalo a naopak jsme se setkali se zajímavou odezvou ze strany klubů i fanoušků. Ta možnost nasát atmosféru má jistě něco do sebe. Proto po dohodě s partnery uspořádáme tuto soutěž znovu.“ Luboš Pazler poté pochválil společnost O2 za to, že jakožto hlavní partner extraligy myslí na hokej a především na fanoušky.
V závěru vystoupila i loňská výherkyně této soutěže, která absolvovala jeden zápas na střídačce Slavie a s pozitivními pocity si zavzpomínala na tento zajímavý zážitek.

O co se bude hrát?

Soutěž se koná od teď až do 16.ledna 2009 a pro soutěžící jsou připraveny hodnotné ceny. Na každém extraligovém stadionu se bude hrát o VIP vstupenky na další zápasy, LCD televizor Samsung, digitální televizi O2 TV na jeden rok zdarma a především o místo na střídačce – příležitost strávit jeden zápas s hokejisty přímo na střídačce.

Jak soutěžit?

Vaším úkolem bude tipovat návštěvnost na každém domácím zápase a ti nejpřesnější budou moci vyhrát výše zmíněné odměny. Podrobná pravidla vám sdělíme před dalším domácím utkáním, ale už teď si jejich znění můžete přečíst na oficiálních stránkách soutěže www.o2hokejstridacka.cz
Autor Ondřej Kalát
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více