Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
29. prosince 2008

Do O2 Areny se na Slavii přišlo podívat už milion lidí

Po pětiletém působení Slavie v jedné z nejmodernějších hal v Evropě se do ní na červenobílé hokejisty přišlo podívat už více než jeden milion návštěvníků. Tím, který toto číslo završil, se stal Vojtěch Kárný. Od obchodního ředitele Slavie Ladislava Blažka a provozního ředitele O2 Areny Ing. Alexandra Kokuňka obdržel vánoční poukázku na zakoupení permanentní vstupenky pro příští sezónu, suvenýry Slavie a také láhev dobrého vína.

Slavia otevírala novou halu při finálové dvojzápase se Zlínem v roce 2004, tehdy se na každý zápas přišlo podívat více než 13000 diváků. Ovšem největší návštěva dorazila na Slavii v loňském finále proti Karlovým Varům v roce 2008. Na všechny domácí zápasy přišly desetitisíce lidí, ale to sedmé rozhodující finále sledovalo v O2 Areně 17123 diváků, čímž byl překonán rekord návštěvnosti v extralize. Navíc pak drtivá většina fanoušků mohla slavit spolu s hráči Slavie mistrovský titul...

Začátky v O2 Areně si jistě pamatuje i Vojtěch Kárný, se kterým jsme udělali krátké interview těsně před předáváním cen.

Vojto, jste milióntým divákem v O2 Areně, jaký je to pro pocit?
Jsem určitě velmi překvapen, ale je to moc milý, takže jsem hodně rád.
Kdy jste se dozvěděl, že jste jubilantem?
Hned u vchodu. Přišel jsem asi ve čtvrt na tři a když jsem prošel turnikety, zastavil mě pan Kratochvíl a oznámil mi tu novinku (smích).
Jak dlouho chodíte na Slavii?
Fandím vlastně od té doby, co se začlo hrát tady v Areně a od roku 2004 jsem také členem fanklubu.
Na zápasy tedy asi chodíte pravidelně. Jste tedy skalní fanda Slavie?
Určitě. Na domácích zápasech fandím vždy, letos jsem sice jeden vynechal, ale to jsem byl nemocný. Občas taky jezdím s fanklubem na výjezdy.
Zažíváte tedy spolu se Slavií ne zrovna podařený měsíc, ale dnes to vypadá dobře. Věříte Slavii, že se dostane opět do nejvyšších pater tabulky?
Dneska je to zatím super (po první třetině vedla Slavia 2:0 - pozn.aut.), tak doufám, že to kluci konečně udržej. Jinak Slavia má silný tým a ta menší krize bude doufám co nejdřív pryč. Pak se Slavia může dostat opět velmi daleko. Věřím tomu.

Autor Patrik Kubečka
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více