Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
24.1.2009

Dorostenci doma nadělili Boleslavi

39. kolo, pátek 23.1.2009, Slavia - M. Boleslav
Slavia
7:3
2:1, 1:0, 4:2
M. Boleslav

Branky a nahrávky: 4. Jan Műller (Burša, Tůma), 15. Jan Müller (Tůma), 34. Ladislav Hruška (Jaškin), 44. Adam Chlapík (Jaškin, Nedomlel), 47. Lukáš Tůma (Müller, Burša), 55. Jiří Veber (Hertl, Kadlec), 59. Tomáš Hertl (Veber, Kadlec) - 4. Stanislav Škorík (Vrba, Mozík), 48. Karel Bičiště (Škorík, Jankovský), 55. Václav Jankovský (Škorík). Vyloučení: 6:8. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Rozhodčí: Jebavý - Charvát, Kopal. Diváci: 82.

Sestavy

Slavia

Dlouhý - Rod, Jeník, Hruška (A), Knot, Nedomlel, Semrád, Burian - Tůma, Müller, Hertl, Patočka, Chlapík, Burša, Dóci, Veber, Jaškin, Moravec, Kadlec (C), Nejezchleb.

M. Boleslav

Will, od 47. min Vaňousek - Příhoda, Vrba, Korim, Anděl (C), Holada, Mozík, Chalupa - Bičiště, Škorík, Lhoták, Brandejský, Babický, Frolík (A), Jankovský, Štěpánek.

Jan Müller otevřel svou brankou skóre utkání ve čtvrté minutě, na jeho trefu ovšem dokázali mladoboleslavští zareagovat již během deseti vteřin. Ve čtrnácté minutě se ale opět dostali Müllerovou zásluhou do vedení, které jim vydrželo až do konce utkání. Další rána přišla přibližně v polovině zápasu, kdy se strefil obránce Hruška, který tak zajistil vítězný gól zápasu. Za domácí se ještě strefili Chlapík, Tůma, Veber a Hertl. Pro hosty jen kosmeticky upravovali Bičiště a Jankovský.

Omlouváme se, ale reportáž není k dispozici.
Autor Martin Smotlacha
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více