Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
9. dubna 2009

Slavia chce odvrátit první mečbol

Po čtyřech zápasech prohrávají červenobílí 1:3 na zápasy, v pátek je čeká další domácí utkání. Pokud vyhrají, série se bude stěhovat zpět do Karlových Varů a naděje na obhajobu titulu bude stále žít. V opačném případě se bude radovat Energie ze svého prvního titulu. Hráči s červenobílým lvem na prsou se ale nevzdávají a jsou odhodláni bojovat až do konce. Podpořte slávisty v klíčovém zápase. Utkání začíná v pátek v 18:15!

Energii táhne dvojice Kumstát, Skuhravý

Petr Kumstát rozhodl gólem a proměněným nájezdem první pražské finále. Jeho parťák z útoku a kapitán Karlových Varů Václav Skuhravý hattrickem zařídil výhru ve čtvrtém zápase. Oba měří přes 190 centimetrů a váží přes 95 kilo. I díky tomu jsou pro obranu soupeře téměř nezastavitelní. Svými dlouhými pažemi si dokážou udělat prostor, pohlídat si kotouč a odstavit obránce. Navíc oba prokazují vynikající střelecké schopnosti. Právě oni jsou klíčovými postavami Energie a na ně se musí soustředit slávistická obrana. Zastaví slávisté útok dvou věží?

Šance jsou, ale góly nepadají

I přes velké množství střeleckých příležitostí dokázala Slavia soupeře přehrát jen ve druhém finále. V ostatních případech červenobílí drtí soupeře v útočném pásmu, ale často dostávají gól z protiútoku a musí opět dotahovat. Příkladem střeleckého trápení je neproměněná tutovka Petra Kadlece, který místo prázdné brány trefil tyč, když mohl srovnat na 5:5. Z protiútoku pak skórovali hosté. Slávisté často také narážejí na výborně chytajícího Lukáše Mensatora, který si svými výkony hlasitě říká o nominaci do reprezentace. Červenobílí musejí najít ztracenou střeleckou pohodu z minulých zápasů, aby mohli hráz v karlovarské bráně překonat.

Otočit sérii už jsme dokázali, zní z kabiny Slavie

Ve čtvrtfinále s Vítkovicemi také Slavia prohrávala 1:3 na zápasy, ale hráči dokázali ubojovat pátý zápas, i když i v něm dlouho prohrávali. Nakonec se ale mohli radovat z výhry 5:3 a to je nabudilo do dalších zápasů. Z kabiny je cítit velké odhodlání, prohrát před domácími fanoušky nikdo nechce. Bude se O2 arena v pátek radovat?

Vstupenky na páté finále rychle mizí

Třetí finále - 14521 diváků. Čtvrté finále - 16730 diváků. Zájem o rozhodující souboje o titul je obrovský, lístky na terminálech Sazky ubývají závratnou rychlostí. Dnes mají poslední možnost vyzvednutí vstupenky permanentkáři. Pokud se chcete na páteční zápas dostat, neváhejte a raději si kupte lístek co nejdříve. Utkání bude s největší pravděpodobností vyprodané a možná padne i rekord z loňského sedmého zápasu, kdy se na extraligový zápas dívalo 17123 lidí.

Ilustrační foto z loňského finále s Energií

Klikněte na fotky pro zobrazení větší fotografie...

Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více