Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
15. dubna 2009

Hokejisté se loučili se sezónou. Kdo přišel, dostal autogram od všech hráčů

Hokejistům pražské Slavie se letos nepodařilo zopakovat loňský triumf, nicméně druhé místo a postup do Ligy mistrů považuje většina slávistů za úspěch. Loučení se sezónou a fanoušky proběhlo letos v komornější atmosféře než v loňském ročníku. Každý fanoušek si však musel přijít na své. Vždyť potkat se osobně se všemi hráči, které po celou dobu podporují a obdivují, se nepoštěstí každý den.

Zimním stadionem Eden se linou slávistické chorály. "Sešívaní, sešívaní hej, hej." Nejedná se však o návrat hokejistů Slavie z O2 areny do "vršovického Ráje". To si jen fanoušci čekající ve frontě krátí čas. Nemohou se totiž dočkat až na ně dojde řada a budou se moci setkat se svými miláčky, požádat je o podpis či společnou fotografii nebo jim jen potřást pravicí. Tato možnost se všem slávistickým fanouškům naskytla v úterý 14. dubna v současném tréninkovém centru svěřenců Vladimíra Růžičky Edenu. V jedné z místností nad ledovou plochou se sešla kompletní soupiska hokejové Slavie, aby se tímto symbolickým způsobem rozloučili se svými fanoušky. Akce se zúčastnili červenobílí příznivci všech věkových kategorií. Díky dlouhé frontě museli někteří čekat až hodinu a půl, než na ně došla řada. Přesto odcházeli všichni spokojení a s úsměvem na tváři.

Hokejisty přišel potěšit čestný host

Na autogramiádu dorazil i velký fanoušek Slavie František, který trpí leukémií a podle svých vlastních slov je slávistický tým to, co ho drží nad vodou. Během úterní akce zářil spokojeností a bylo vidět, že být v přítomnosti hráčů, mu vysloveně prospívá.

Mezi zpestření patřil určitě vystavený pohár pro vicemistra extraligy, na který si mohl každý sáhnout, případně se s ním vyfotografovat.

Hodně pozornosti vzbudila fanynka s šálou

O Slavii je známé, že má mezi řadami svých fanoušků má hodně mladých dam. Patří mezi ně i odvážná dívka na fotografii, která na autogramiádu dorazila velmi spoře oděna. Inu, i takto se dá vyjádřit, jak moc svůj klub máte rádi.

Akce trvající více než dvě hodiny vzbudila mnoho pozitivních reakcí a fanoušky by jistě potěšilo, kdyby takovýchto akcí bylo co možná nejvíce.

Autor Ondřej Kalát
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více