Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
2. července 2009

Kanonýr Hruška: Výlety do Milána si teď musím odpustit

P r a h a - Jeden z nejzkušenějších hráčů Slavie, útočník David Hruška, hodnotí suchou přípravu a z jeho slov máte pocit, že tuto fázi přípravy přímo miluje. Že by si snad stěžoval na přílišnou dřinu, ho ani nenapadne. "Děláme to pro sebe. V sezoně z toho budeme všichni těžit," má jasno.

V pátek vám letní dril končí a nastává dovolená. Jak jste na tom se silami?
Myslím, že dobře. Tréninky jsme měli dobře skloubené, nebyly jen o cvičení, ale dělali jsme i různé hry. Bylo to v pohodě.

Čím přesně jste měli suchou přípravu zpestřenou?
Chodili jsme hrát tenis, cvičili na balónech… Dělali jsme věci, které jsme dřív nedělali. Určitě to pro nás mělo svůj význam.

Dříve měl tuhle část přípravy na starosti Jiří Kalous. Bylo hodně poznat, že ho nahradil Jiří Čelanský?
Ani moc ne, bylo to hodně podobné. Jirka Čelanský zavedl trochu jiné prvky v posilovně, ale žádné velké změny tam nebyly.

Jste známý tím, že si po tréninku rád přidáváte. Platilo to i tentokrát?
Ano, večer jsem chodil na spinning.

Jak se těšíte na dovolenou? Vyrazíte někam k moři?
Alespoň na deset dní bych určitě rád někam vypadnul. Stejně jako ostatní starší kluci budu mít volno tři týdny, ti mladší jenom dva. Člověk si trochu odpočine, pak se vrátí a všechny myšlenky už bude směřovat k tréninku na ledě.

Už víte, kam s rodinou vyrazíte?
Ještě ne, protože já to vždycky nechávám na poslední chvíli. Ale dovolenou vybírám z Německa, přijedeme na letiště a tam něco vybereme.

Ví se o vás, že sledujete módu a rád si vyrazíte do ciziny na nákupy, hlavně pak do Milána. Už jste si na podobný výlet udělal čas i letos v létě?
Bohužel ne, protože mi sebrali papíry (usmívá se). Nedá se nic dělat, na tyhle akce mohu nyní zapomenout.

Ale jinak byste vyrazil, mám pravdu?
To určitě!

Autor OH
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více