Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
12. srpna 2009

3. kolo Tipsport Cupu: Slavia vyzve v Edenu Jihlavu

Svěřenci Vladimíra Růžičky se pomalu dostávají do herního tempa a Tipsort Cup je ideální příležitostí na to, sehrát tým před další sezónou. Slávistům se v turnaji zatím daří. Obě svá předchozí utkání zvádli a ve třetím střetnutí je prověří legendární Dukla Jihlava. Pro Pražany to bude druhý zápas na jejich tréninkovém ledě a pokud chcete opět vidět své oblíbence v akci, neváhejte a navštivte ve čtvrtek 13. srpna Eden. Zápas začíná v 17.30.

Parta okolo zkušeného kapitána Josefa Beránka nedoznala během léta prakticky žádných změn. Nejvýraznějším oslabením byl odchod špílmachra Jaroslava Bednáře. Přesto se Slavia zatím prezentuje velmi dobrými výkony. Ze všech třech přípravných utkání odcházela s pocitem vítězství (započten i "přátelák" proti Havlíčkově Brodu, který nebyl součástí Tipsport Cupu).

Naposledy to odnesly Pardubice s Dominikem Haškem v brance. Vyrovnané utkání dospělo z stavu 2:2 až k samostatným nájezdům. Tam hrdina olympijského turnaje v Naganu kapituloval jednou z hole Vladimíra Růžičky juniora. O generaci mladšího Dominika Furcha v brance červenobílých nepřekonal v penaltách ani jeden pardubický střelec a tak si Slavia na své konto připsala cenný skalp.

Jihlavští hokejisté se naopak v přípravě trochu trápí. Z pěti utkání dokázali zvítězit pouze jednou a to když v druhém kole Tipsport Cupu porazili své kolegy z 1. ligy celek Vrchlábí 2:0. Uvidíme, jak si poradí s vicemistrem České republiky. Slavia bude v utkání jasným favoritem, nicméně tým s bohatou historií se určitě nebude chtít nechat zahanbit.

Úvodní buly je naplánováno na půl šestou. Vstup do Edenu je zdarma.

Autor Ondřej Kalát
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více