Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
18. prosince 2009

FACEBOOKsoutěž s „bublinami“: průběžné vyhlášení výherců č.2

Jelikož jste na Facebooku aktivní ve vyplňování vtipných hlášek do bublin, rozhodlo se vedení HC Slavia Praha, že ocení další průběžné vítěze. Opět jsme vybrali tři podle nás nejlepší komentáře a jejich autoři obdrží po dvou lístcích na jedno z nejbližších domácích utkání.

Jistě už jste stačili zaregistrovat, že hokejová Slavia má svou vlastní oficiální stránku(tzv. Page) na v současnosti nejoblíbenější sociální síti Facebooku. Dnes už téměř 3200 fanoušků může po každém domácím utkání soutžit v sekci fotoalbum. Zde se pravidelně objevují vybrané fotografie z vysočanské O2 arény. Na každé fotce je tzv. „bublina“ a fanoušci mají za úkol doplnit co nejvtipnější komentář k dané situaci.

Vaše aktivita nás příjemně překvapila a tak jsme se rozhodli oproti původnímu plánu letos už podruhé ocenit prozatím nejvtipnější „komentátory“ (hodnotili jsme fotografie z posledních 8 domácích utkání). Tři výherci obdrží od redakce po dvou lístcích na domácí duel s Kladnem. Budeme je kontaktovat pomocí facebookovského Inboxu. Tady je máte:

Soutěž tím ovšem nekončí. Naopak i nadále můžete komentovat vybrané fotografie a na konci sezóny proběhne na našich stránkách fanouškovská anketa. Autoři s největším počtem hlasů pak získají věcnou cenu od vedení HC Slavie Praha.

Jak soutěžit?

Předně musíte mít vytvořen profil na Facebooku a poté stačí být přihlášen a kliknout na tento odkaz: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/pages/HC-Slavia-Praha/125442223344?ref=ts

Tlačítko „Stát se fanouškem“ bude to, co hledáte.

Poté jen vyhledáte sekci fotoalbum, kde už můžete s radostí komentovat.

Proč se stát fanouškem Slavie na Facebooku?

-Chceme vytvořit nejsilnější fanouškovskou základnu co se týče extraligových mužstev na Facebooku.
-Čeká vás zde mnoho zajímavých informaci, odkazů a fotografií příznivců Slavie.
-Můžete komunikovat se svými kolegy a třeba si najít nové přátelé.
-Mezi fanoušky je také několik hráčů hokejové Slavie. Nebudeme vám prozrazovat kdo, ale když budete hledat, tak je jistě najdete.
-Je zde také možnost soutěžit o zajímavé ceny. Kromě výše zmíněné soutěže pro vás připravujeme další.

Proto neváhejte a staňte se fanoušky ještě dnes. Všem přihlášeným samozřejmě děkujeme. Na Facebooku je však jistě mnohem více příznivců sešívaných a tak se pokusme rozšířit naše řady a posílat pozvánky svým kamarádům. Pojďme početně porazit naše extraligové soupeře a ukázat fanouškovskou sílu Slavie. Odkaz vždy jako banner vpravo na úvodní stránce.

Autor Ondřej Kalát
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více