Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
13. srpna 2010

Je to příprava ,ale prohrávat nechceme, říká Tomáš Micka

Minulá sezóna se Tomáši Mickovi moc nepovedla. Po návratu z hostování z Českých Budějovic však ve slávistickém dresu opět září spokojeností. Na ledě se mu proti Plzni dařilo a zdá se, že loňské trápení je zapomenuto. A to je pro všechny slávisty skvělá zpráva.

Jak hodnotíte první letošní vystoupení Slavie v Tipsport Cupu?
Bohužel jsme prohráli, ale vypracovali jsme si pár dobrý šancí, které jsme neproměnili. Kdybychom byli klidnější v koncovce, tak to mohlo dopadnout jinak. Třeba já měl plno šanci, ale žádnou jsem neproměnil. Výborně nám chytal Kopr (gólman Kopřiva)! Hodně nás podržel a i když jsme nechávali pak hru více otevřenou, tak jsme díky němu už více neinkasovali.

Spolu s Jurajem Štefankou jste byli hodně vidět. V lize by s vámi měl hrát i Lukáš Krenželok, který proti Plzni nenastoupil. Měli byste být hodně úderný útok. Jak vidíte spolupráci s těmito útočníky?
Jsou oba velký silný, dobře se doplňujeme. Teď se musíme rozehrát a pak se předvést v extralize. Trenér Růžička nám hodně věří, tak se pokusíme ho nezklamat.

Jak se cítíte na slávistickém ledě po návratu z Českých Budějovic?
Mám větší chuť do hokeje. Minulá sezóna se mi nepovedla, v Budějovicích se mi otevřely oči. Jdu do přípravy naplno, aby už se ta minulá sezóna neopakovala.

První zápas Tipsport Cupu Vám osobně docela vyšel. Nedal jste sice branku, ale byl jste jeden z nejvýraznějších hráčů. Zdá se, že letní příprava Vám sedla.
Měli jsme super letní přípravu, občas si dávám i něco navíc, hlavně některé posilovací cviky. Občas si zajdu navíc zaběhat, nedělám nic extra, ale cítím, že mi to pomáhá. Psychicky se cítím také fajn. Jsem rád za ten útok, ve kterém mohu hrát a cítím důvěru trenérů. Tohle je ale pořád ještě příprava, důležitá bude sezóna.

Slavii se tradičně v Tipsport Cupu nedaří. Letos máte zajímavé soupeře, kteří by mohli být i divácky atraktivní. Jak se díváte na tuto letní soutěž?
Je to v první řadě příprava. Nechceme prohrávat, ale nejdůležitější je se sehrát a vyzkoušet si nějaké věci proti dobrý soupeřům. Trenéři také mají prostor na velké změny. Důležité jsou pak výsledky v extralize.

Autor Tomáš Houska
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více