Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
30. srpna 2010

Přijďte do pražské ZOO na autogramiádu hokejistů Slavie

V úterý se zoologická zahrada v Praze Tróji oblékne do červenobílých barev. Od 14 hodin je totiž na programu krmení lva Maxe adoptovaného hokejovým klubem HC Slavia Praha. O hodinu později pak proběhne autogramiáda Pavla Kolaříka, Tomáše Žižky, Michala Vondrky a Juraje Štefanky. Přijďte ve slávistických barvách a budete mít vstup do ZOO za pouhou 1 korunu.

Po čase je tu opět autogramiáda hráčů Slavie Praha, ale tentokrát můžete čtyři hokejisty hájící červenobílou kombinaci barev potkat na netradičním místě. V úterý od 15.00 budou Pavel Kolařík, Tomáš Žižka, Michal Vondrka a Juraj Štefanka rozdávat své podpisy v pražské ZOO.

A proč právě zoologická zahrada? Hokejová Slavie totiž se Zoo Praha dlouhodobě spolupracuje a před třemi lety se rozhodla adoptovat lva Maxe, který se stal maskotem pražského celku. Na peníze pro Maxe se pravidelně skládá vedení společně s hráči. Od 14.00 je na programu krmení kočkovitých šelem včetně zřejmě nejsilnějšího slávisty.

Navštivte tedy v úterý pražskou ZOO a uvidíte nejen spoustu krásných zvířat, ale zároveň se budete moct setkat se čtyřmi hokejisty, které budete vídat v následující sezoně na ledě O2 areny. Pokud přijdete ve slávistické čepici, dresu nebo šále, budete mít vstup za 1 Kč.

Autogramiáda proběhne na terase vzdělávacího centra.

Autor Ondřej Kalát
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více