Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
16. října 2010

Slavia přivítá v neděli Mladou Boleslav

Další domácí zápas mají před sebou hokejisté Slavie i její fanoušci. Sešívaní by si proti Mladé Boleslavi jistě přáli zlepšit špatnou bilanci domácích zápasů a získat další body do tabulky. Ty ale potřebuje i Bruslařský klub z Mladé Boleslavi, protože z posledních čtyř zápasů získal pouze jediný. Kdo se bude po utkání radovat? Přijďte se podívat na zápas, který začíná v neděli v 15:00.

Náš soupeř

Klub založen: 1908
Trenéři: Jan Tlačil, Leo Gudas
Největší úspěchy: Postup do extraligy v sezoně 2007/2008
Internet: www.bkboleslav.cz
Hvězdy týmu: Marek Schwarz, Tomáš Divíšek, Boris Žabka

Opět zvítězit před domácím publikem

Od prvního kola slávisté doma nedokázali zvítězit. Až v úterý dokázali sešívaní porazit poslední Kladno. Ale ani sami slávisté nebyli po zápase spokojeni. „Nebyl to zrovna líbivý hokej a spíš to byla taková holomajzna. Ty tři body jsou ale hrozně cenné,“ řekl po utkání Michal Vondrka, jenž je s dvanácti kanadskými body zatím jasně nejproduktivnějším hráčem Slavie.

Kromě něj se také daří brankářské jedničce Miroslavu Kopřivovi, který proti Kladnu, kde ještě loni působil, vychytal první čisté konto v červenobílém dresu. „Vychytaná nula vždycky potěší, ale nejdůležitější jsou tři body,“ oddychl Kopřiva. V posledním utkání sice dostal 5 branek, z toho ale dvě v oslabení a jednu z trestného střílení. Doma se však Kopřivovi daří bez ohledu na výkon týmu. Z pěti zápasů v O2 areně, do kterých nastoupil, dostal pouze šest gólů. Bezchybný výkon bude chtít podat i v neděli.

Boleslavské sráží nevyrovnanost

Výhry a prohry se ve statistikách Mladé Boleslavi poměrně pravidelně střídaly, jenže po jasném vítězství 5:0 nad Spartou se tato pravidelnost zastavila a Boleslavští už čtyři zápasy v řadě prohráli a propadli se na 11. místo v tabulce. “Nikdo nemůže být s těmi čtyřmi zápasy spokojený. Každý musíme začít od sebe a začít hrát jako na začátku sezony,“ řekl pro boleslavský web brankář Marek Schwarz. Bude pro slávistické hráče v neděli velkou překážkou?

Postavení v tabulce

 5. Slavia        11  5 - 1 - 0 - 5  32:26   17	 
11. Ml. Boleslav  11  4 - 0 - 2 - 5  31:30   14

Poslední zápasy

Slavia - K. Vary 1:2
Plzeň - Slavia 2:3
Pardubice - Slavia 2:4
Slavia – Kladno 3:0
Třinec - Slavia 3:5
Ml. Boleslav - Sparta 5:0
Ml. Boleslav - Liberec 3:5
K. Vary - Ml. Boleslav 2:1 SN
Plzeň - Ml. Boleslav 5:4
Ml. Boleslav - Vítkovice 1:2

Sestavy v minulém kole

M. Kopřiva - Žižka, Kolařík, Kadlec, Kuboš, Roth, Vašíček, Špelda - Micka, Štefanka, Vondrka - Jelínek, Jaškin, Krenželok - Tomica, V. Růžička, Branda - Endál, Sklenář, Doležal. Schwarz – Žabka, Jindra, Marušák, Lehikoinen, Hay, Macháček, Duben, Čížek – Milroy, Divíšek, Boháč – Loskot, Macho, Pabiška – Bahenský, Vrbata, Matějovský – Nouza, Gajovský, Handlovský.
Autor Patrik Kubečka
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více