Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
25. října 2010

S fanklubem do Českých Budějovic!

Fanklub HC Slavia Praha pořádá autobusový výjezd na zápas 16.kola Tipsport extraligy do Českých Budějovic. Možné je vyrazit i vlastní dopravou. Podrobné informace naleznete v článku. Pojeďte také!

KDY: pátek 29. října 2010 (předchozí den je statní svátek, v pátek má jistě spousta z vás volno:-))

SRAZ: 13:30 na parkovišti u zimního stadionu Eden

ODJEZD: 14:00

DOPRAVA: autobus / vlastní

CENA: 200 Kč členové fanklubu, 300 Kč ostatní + 140Kč nebo 170Kč vstupenka na utkání

PŘEDPOKLÁDANÝ NÁVRAT: kolem 23:30

PŘIHLAŠOVÁNÍ :

- do středy 27.10. do 18h

- při domácím zápase o přestávce u bubeníků

- na emailové adrese vyjezdy@sesivani.com

- na tel. čísle 732 864 613 (Michael Tomeš - Majk)

- Při přihlášování prosím uveďte vaše jméno, zda jste členem FK či nikoliv, případně vaše členské číslo a způsob dopravy. Pokud přihlašujete více lidí, je třeba uvést vše u každého zvlášť.

POZNÁMKA:

Kapacita sektoru hostů v Budvar aréně je velmi omezená - pouhých 68míst (cena vstupenky 140Kč)! I po vyprodání této kapacity jsme však schopni zajistit vstupenky do vedlejšího sektoru (cena vstupenky je 170Kč). Kdo se dříve přihlásí, bude mít levnější vstupenku, dokud se nevyčerpá kapacita 68míst. Všechny vstupenky bude distribuovat fanklub! Pro vypravení autobusu je třeba minimálně 35 lidí.

PRO AUTOBUS:

Lidé jedoucí autobusy mají vstupenku zajištěnou a bude jim předána poblíž sektoru hostů v ČB (SEKTOR A1).

PRO VLASTNÍ DOPRAVU:

Hlaste se i na vlastní dopravu! Budete tak zapsáni na seznam lidí, tím pádem automaticky i do kilometrovníku. Vstupenky budou k vyzvednutí u arény v ČB, poblíž sektoru hostů (SEKTOR A1) u slávistických bubeníků mezi 17:00 a 17:15.

PRO VŠECHNY:

Pokud se přihlásíte, neodhlásíte do daného termínu a nepřijdete, budete zařazeni na tzv. "Black list", dokud neuhradíte cenu dopravy, případně vstupenky! Aktuální informace na www.sesivani.com .
Autor Zdeněk Suchý (fanclub)
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více