Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
8. listopadu 2010

Takhle útočně jsme venku hráli poprvé, poznamenal střelec Vondrka

Těsně před reprezentační přestávkou si slávisté konečně zvedli náladu. Na ledě Karlových Varů dokázali vstřelit hned pět gólů a zaslouženě vyhráli 5:3. V tabulce tak poskočili na jedenáctou příčku a co je nejdůležitější, všem ukázali, že dávat branky pořád umí!

Nejlepší byl v tomto směru Michal Vondrka, který rozvlnil síť rovnou dvakrát. “Doufám, že nás tahle výhra nakopne a po pauze budeme pokračovat ve stejném stylu,“ přeje si šťastný střelec.

Slavia měla za sebou zápasy v Liberci a Vítkovicích, které shodně skončily 2:1 pro soupeře. V Karlových Varech tak trenér Vladimír Růžička vsadil na ofenzivnější taktiku, jež vynesla týmu teprve druhé vítězství za posledních sedm zápasů. “Předtím jsme hlavně bránili a gólů moc nedávali. Teď to tam konečně spadlo,“ oddechl si Vondrka.

Ten se trefil už ve 28. vteřině zápasu, v 11. minutě na něj navázal mladý dravec Dmitrij Jaškin. Domácí vyrovnali ještě před odchodem do šaten, skórovali Václav Skuhravý a exslávista David Hruška, červenobílým tím však vítr z plachet nevzali.

“Měli jsme super začátek. Prakticky ihned jsme šli do vedení, což byla pro soupeře velká rána. Sice jsme ten náskok ztratili, ale pořád jsme hráli svoji hru," kvitoval slávistický útočník, jenž ke svému gólu z první minuty přidat trefu i v čase 45:09. “Tam to ale byla práce hlavně Tomáše Pospíšila, který mi pěkně nahrál,“ ocenil práci nového spoluhráče.

Slavia potvrdila, že se jí venku vcelku daří. Mimo svůj led uhrála z 12 duelů 16 bodů, zatímco na vlastním ledě nasbírala z osmi utkání jen devět bodů a v tabulce domácích utkání je nejhorší. "Je těžké říct, zda se nám hraje lépe před poloprázdnou O2 arenou nebo na kluzištích soupeřů. Ale ve Varech jsme takhle útočný hokej hráli venku vůbec poprvé v sezoně," uzavřel Vondrka.

Autor OH
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více