Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
11. ledna 2011

Roth má od tvrdé rány pukem nateklý triceps. V pátek snad nastoupím, doufá

Letošní sezona Tipsport extraligy je pro slávisty snad zakletá. V poslední době je to téměř co zápas, to zranění. V 39. kole proti Kometě to „odnesl“ Vladimír Roth. Když chránil brankáře Kopřivu před najíždějícím protihráčem, otočil se zady ke hře a inkasoval nepříjemnou ránu pukem nad levý loket. „Je to naštěstí jen nastřelené. Doufám, že v pátek budu hrát,“ řekl mladý slávistický obránce.

K nešťastné situaci došlo tři minuty před druhou sirénou. „Dlouhý se tlačil do brankoviště a otočil mě čelem k brance. Viděl jsem jen, jak někdo z Brna to dostává na jedničku a pukem jsem dostal zezadu nad loket,“ popisoval situaci slávistický obránce s číslem 15.

Účastník MS juniorů z roku 2009 okamžitě zahodil rukavice a s bolestivou grimasou odjížděl na střídačku. Bylo jasné, že utkání pro něj skončilo. „V první chvíli to docela štíplo, pořádně to začalo bolet až v kabině,“ vzpomínal Vladimír Roth.

Vyšetření u lékaře nakonec přineslo pro něj i pro celý červenobílý tým dobrou zprávu. Nejedná se o vážné zranění, které by Rotha vyřadilo na nějaký čas ze hry. „Doufám, že to bude dobrý a v pátek v Litvínově budu hrát. Je to naštěstí jen nastřelené. Mám akorát nateklý triceps,“ uzavřel.

Autor Ondřej Kalát
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více