Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
21. ledna 2011

Ať se Gulaši raději pere a méně mluví, vyzval sparťanského beka Vašíček

Michal Gulaši celý zápas slávisty provokoval, když pak navíc v závěru Jiřího Vašíčka sekl přes lýtka na modré čáře, rozhodl se červenobílý bek jednat. Ex-vítkovického hráče pak za jeho jednání u Pöpperleho branky ztrestal. „Vážím si jiných hráčů, než je on,“ řekl už v klidu po zápasu Vašíček.

Jak byste zhodnotil dnešní utkání?
Myslím si, že ho hodně ovlivnil první gól, který sparťané dali po dvaceti vteřinách a okamžitě se jim tak hrálo lépe. V druhé třetině se to pak opakovalo, po minutě a půl to bylo 2:0. Navíc neproměňujeme šance, minule ani dnes jsme nedali žádnou branku a bez gólů se nevyhrává.

Máte strach o elitní šestku?
Já bych nekoukal na šestku, původně jsme koukali na desítku zajišťující play-off a pokud se dostaneme do šestky, tak budeme jedině rádi. Samozřejmě na to myslíme, ale celá extraliga je tak vyrovnaná, že dvakrát prohrajete a jste dole, takže se musíme soustředit na sebe a vyhrávat zápasy, a pak se podíváme, jak jsme dopadli.

Jak byste popsal situaci v poslední minutě, kdy jste se pokočkoval s Gulašim?
Ten kluk celý zápas štěkal po našich hráčích, a pak mě na modré čáře přetáhl hokejkou přes lýtka. Já jsem jel k bráně, chtěl to před Pöpperlem dobrzdit, ale Gulaši mě tam zase natlačil, tak jsem se na něj otočil a pustil se do něj, protože si myslím, že je to kluk, který sice štěká, ale pak, když na to dojde, tak si sedne na zadek a na trestné lavici opět začne štěkat. Radši ať se pere a ať méně mluví.

Na trestné lavici jste si pak vyměňovali nějaké vzkazy?
Já jsem mu na rovinu řekl, že jestli chce, tak ať na mě počká u dvířek, že si to rozdáme znova. Podle mě se měl jít rvát, nebo zavřít ústa. Protože většina kluků v extralize umí přiznat, že dostala, ale on mezi ně určitě nepatří.

Poté ještě proběhl incident při podávání rukou...
On dělal, že mě nevidí, tak nevím...

Podali jste si tedy ruce?
Já mu ji podal, nemám s tím problém. Nemám problém nikomu podat ruku.

Někteří sparťané vám něco říkali právě při podávání rukou.
Jakub Koreis mi říkal, že jsem se moc nevytáhl. Ale je to pravda, možná jsem se do něj na ledě nemusel pouštět, ale myslím si, že moc dobře ví, co se dělo na té modré čáře a měl by to přijmout.

Autor Václav Baumann
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Napřed dřina, pak šampus. Makali jsme na to jedenáct měsíců, říká Luboš Jenáček

Před sezonou přišel Luboš Jenáček do Slavie, aby dovedl juniorku do extraligy, a svůj cíl splnil na sto procent. Sešívaní byli pod jeho vedením dominantní po celou sezonu a teď si užívají oslavy. ...

Přehrát video
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Z naší strany to byla hodně dominantní sezona, pochvaluje si brankář Jiří Tesař

Po celou sezonu byl Jiří Tesař oporou v zádech pro slávistické juniory a nic se na tom nezměnilo ani v play-off. Ve čtvrtfinále a semifinále si rozdělil práci s Tomášem Voleveckým, ve finále zvládl ...

Přehrát video