Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
31.8.2011

Ta koncovka! Slavia v atraktivním zápase opět prohrála

ET, středa 31.8.2011, Slavia - Plzeň
Slavia
3:5
0:1, 1:1, 2:3
Plzeň

Branky a nahrávky: 22. Kadlec (Vašíček, Kůrka), 41. Růžička (Kadlec, Krejčík), 50. Kůrka (Kadlec, Svoboda) - 8. Hlinka (Mrňa, Kratěna), 38. Sýkora (Straka, Duda), 53. Sýkora (Straka, Vlasák), 54. Mrňa (Hlinka, Kratěna), 56. Kratěna (Hlinka). Rozhodčí:Jebavý, Lacina - Bejček, Lhotský. Vyloučení: 6:7. Využití: 2:2. Diváci: 868. Střely na branku: 29:25. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 3:2, 3:5.

Sestavy

Slavia

Kopřiva - Krejčík, Kadlec, Kuboš, Roth, Vašíček, Kolařík, Šulc - Tomica, Kůrka, Jelínek, Poletín, Růžička, Krenželok, Svoboda, Sklenář, Micka, Doležal J., Hertl, Jaškin, Čermák.

Plzeň

Svoboda - Hanzlík, Jeřábek, Kaberle, Dresler, Frolo, Havíř, Růžička - Heřman, Vlasák, Straka, Duda, Mrňa, Hlinka, Kratěnam, Johnson, Kovář, Sýkora, Dvořák, Pitule, Heřman.

Slavia nezvládla ani poslední domácí zápas European Trophy a prohrála 3:5. Sešívaní na svého soka rozhodně měli, ale v Edenu jsme mohli opět sledovat festival promarněných šancí. Hrál se však nadprůměrný hokej, který byl důstojným domácím rozloučením s mezinárodním turnajem ET.

Po vlažném startu do utkání se jako první prosadili hosté, když se trefil Jaroslav Hlinka mezi nohy brankáře Kopřivy. Po sérii šancích na obou stranách pak zazvonila tyč za Adamem Svobodou, kterou napálil Petr Kuboš. Na druhé straně se pak sám před Kopřivou zjevil Petr Sýkora, domácí gólman však předvedl famózní semafor.

Na střeleckou nemohoucnost Slavie se pak nemohl dívat její kapitán Petr Kadlec, jenž nachytal Svobodu skrytou ranou od mantinelu. O tři minuty později navíc Tomáš Svoboda opět orazítkoval tyč plzeňské branky. A aby toho nebylo málo, při přesilové hře nedokázali trefit odkrytou klec jak Šulc, tak Jaškin i Svoboda. A proto byli domácí potrestáni. Petr Sýkora nejprve trefil konstrukci slávistické brány, aby se o pár vteřin už radoval z přesného zásahu.

Do třetího dějství vstoupili domácí rychlým gólem z hole Vladimíra Růžičky ml., jenž zužitkoval přesilovou hru přesnou tečí Kadlecovy střely. Sešívaní pak zcela otočili skóre v polovině třetiny, když skóroval Tomáš Kůrka další tečí Kadlecovy rány od modré. To však bylo od domácích vše, poté plzeňští převzali taktovku hry a třemi rychlými góly zvrátili výsledek na svou stranu. Nejprve vyrovnal na 3:3 Petr Sýkora a o pouhou půlminutu později již Plzeň vedla. Pavel Mrňa totiž dobře zakončil akci dva na jednoho. Na 5:3 pak uzavřel skóre Ondřej Kratěna, jenž nadvakrát propasíroval kotouč po samostatném úniku za Kopřivu.

Autor Tomáš Houska, Václav Baumann
Nepřehlédněte
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Napřed dřina, pak šampus. Makali jsme na to jedenáct měsíců, říká Luboš Jenáček

Před sezonou přišel Luboš Jenáček do Slavie, aby dovedl juniorku do extraligy, a svůj cíl splnil na sto procent. Sešívaní byli pod jeho vedením dominantní po celou sezonu a teď si užívají oslavy. ...

Přehrát video
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Z naší strany to byla hodně dominantní sezona, pochvaluje si brankář Jiří Tesař

Po celou sezonu byl Jiří Tesař oporou v zádech pro slávistické juniory a nic se na tom nezměnilo ani v play-off. Ve čtvrtfinále a semifinále si rozdělil práci s Tomášem Voleveckým, ve finále zvládl ...

Přehrát video
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Bilance 9:0 v play-off? Bez nasazení a úsilí bychom takhle úspěšní nebyli, říká Vašíček

Slávisté nasázeli v play-off Ligy juniorů neuvěřitelných 57 gólů v 9 zápasech a projeli třemi sériemi play-off bez prohry. „Byl to pro mě skvělý zážitek, tuhle skupinu lidí si budu navždycky ...

Přehrát video