Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
8. října 2011

Oslabení nás stála body, míní Petr Kuboš

Slavia na Pardubice nestačila a prohrála třetí domácí utkáni v řadě fotbalovým výsledkem 1:2. Jediným úspěšným střelcem v dresu sešívaných byl Petr Kuboš, jehož přesilovková trefa v 31. minutě odrazila Slavii k lepšímu hernímu projevu. Domácí však přes veškerou snahu již zápas nezvrátili.

Petře, jak hodnotíte další domácí prohrané utkání?
Zápas se mi hodnotí velice špatně. Opět jsme nastoupili na led hodně vlažně. Soupeř nás skoro půlku zápasu přebrusloval. Až do snížení jsme moc nebezpeční nebyli.

Pramenilo to z problému v založení útoku?
Dopředu nám to trochu vázlo, nedávali jsme dobře puky na útočníky, aby si mohli ve středním pásmu dát nahrávku a dostat se do tlaku. První třetina byla z naší strany opravdu špatná.

Právě od vašeho snížení v polovině zápasu to vypadalo, že Slavia se nadechuje k obratu. Začali jste hrát podobný hokej, jako v loňské sezóně, souhlasíte?
Přesně tak, začali jsme hrát lépe. Třetí třetina už byla super. Hráli jsme jednoduchý agresivní hokej, ale bohužel oslabení snížilo náš tlak v závěru zápasu. Oslabení nás stála dost sil. Navíc jsme neproměnili naše šance.

Stála vás pravě hra v oslabení body? Vyloučení přišlo často zbytečně a navíc v momentech, kdy jste byli nebezpečnější.
Asi ano. Zkusili jsme poslední oslabení před koncem zápasu hrát i ve čtyřech agresivně, ale bohužel to nevyšlo. Musíme takto aktivně hrát už od začátku, není na co čekat. Musíme jít zápas od zápasu, makat a hlavně bodovat.

Autor Tomáš Houska
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více