Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
1. února 2012

Karty ještě rozdány nejsou, věří v play-off Vondrka

Když Michal Vondrka v úterním utkání s Třincem zvýšil na 3:1, vypadalo to s bodovým ziskem pro Slavii hodně slibně. A tak to také zůstalo, protože sešívaní na východě České republiky vyhráli nakonec 4:1. Stále však okupují až dvanáctou příčku a na předkolo play-off ztrácí sedm kol před koncem šest bodů. "Ještě se o to pokusíme," burcuje však navrátilec z Finska.

Pokud jste se ještě chtěli bavit o desáté příčce, tak výhra v Třinci byla nutnost, že?
Ano, bude to ještě velká stíhací jízda. Karty ještě nejsou rozdány, zbývá sedm zápasů do konce a stát se může všechno. My můžeme vyhrávat a soupeři nad námi ztrácet, stát se může opravdu cokoliv.

Před tímto zápasem jste však třikrát v řadě prohráli, čímž jste si boj o play-off ztížili...
Je to těžké, protože my musíme. A to spoustu hráčů v téhle situaci svazuje. Jinak se samozřejmě hraje týmům, které jsou nahoře, a jinak se hraje nám, kteří musíme. Ale pokusíme se o to.

V posledních utkáních byl Třinec neproduktivní, upozorňovali vás na to trenéři?
Já jsem koukal, že naposledy se utrhli a porazili vysoko Mladou Boleslav 6:1, takže jsem měl z toho trošku strach. Ale Třinec je tým, který se snaží hrát hokej, mně se proti němu hraje dobře. Jeli jsme sem s tím dát nějaké góly a moc neinkasovat, což se povedlo.

Bylo vidět, že na Třinec platil forčeking, uzpůsobili jste tomu vaši taktiku?
Poslední dobou jsme změnili styl hry, snažíme se soupeře více napadat. Někdy se to daří, někdy ne. Ale minulé zápasy se nám to vyplácelo. Přestože jsme prohráli, tak jsme si vypracovali dost šancí, akorát jsme je neproměňovali. Dneska jsme je dali, proto jsme vyhráli.

Autor Václav Baumann, Daniel Ježek
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více