Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
6. května 2012

Suchá příprava pokračuje druhým týdnem, nyní už i s kapitánem

Další dny nekončící dřiny čekají slávistické hokejisty, kteří v potu tváře nabírají síly na příští ročník Tipsport extraligy. V pondělí se k nim přiřadí i starší hráči jako Petr Kadlec s Pavlem Kolaříkem a celé mužstvo tak už bude pohromadě, tedy kromě dvou reprezentantů Michala Vondrky a Jakuba Krejčíka.

Zatímco v minulých letech jezdívali slávisté pravidelně na letní soustředění do Břízek u Jablonce, letos si vystačí s podmínkami v Edenu. Zde budou trénovat do pátku 29. června, pak se rozjedou na dovolenou před startem přípravy na ledě.

"Zůstáváme doma na Slavii. Máme tady výborné tréninkové možnosti, takže letos s mužstvem nikam jezdit nechci. Aspoň ušetříme nějaké peníze," potvrdil trenér a generální manažer Vladimír Růžička.

Ten loni skládal plán suché přípravy spolu s asistentem Jiřím Čelanským, předtím to byla doména Jiřího Kalouse. Letos padla volba na specialistu Lukáše Stránského, jehož rukama prošla už řada významných sportovců. "Lukáš je kondiční trenér, který své práci rozumí a má mou stoprocentní důvěru. Samozřejmě spolu o všem diskutujeme, ale vede to on. Kluci jsou v dobrých rukou," konstatoval Růžička.

Je jasné, že hráči projdou malým peklem. Tréninky pod Stránským bolí. "Možná to bude tvrdé, ale tak to musí být. Tahle sezona pro nás byla špatná, play-out už tady hrát nikdo nechce. Proto musíme udělat vše pro to, aby se něco podobného neopakovalo. A letní dril je základ," uvedl kouč Slavie.

Autor OH
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více