Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
24. května 2012

Slávisté znají extraligový rozpis. Rok 2012 zakončí derby se Spartou

Hokejisté pražské Slavie už znají rozpis extraligových zápasů na novou sezónu 2012/2013. Do ročníku vstoupí v pátek 14. září proti Zlínu, základní část zakončí 26. února na ledě Českých Budějovic.

Nový ročník Tipsport extraligy, ve kterém se budou chtít slávisté rehabilitovat po nedávno zakončené sezóně, začnou svěřenci trenéra Vladimíra Růžičky na venkovním ledě ve Zlíně 14. září. Ve druhém kole se poprvé představí doma v O2 areně, když hned v neděli od 15:00 přivítají Indiány z Plzně.

Začátky domácích zápasů

Všední dny: 18:15
Neděle: 15:00

Pozn.: Výjimkou jsou říjnové nedělní zápasy proti Třinci a Zlínu, které začínají shodně v 17:00.
Nejvíce si fanoušci sešívané užijí v říjnu a prosinci, kdy hokejisty Slavie čeká čtyř, respektive pětizápasová série na domácím ledě. Ještě před ní se uskuteční první derby sezóny, Sparta přijede do O2 areny v pátek 5. října. Další souboj pražských "S" je naplánován na 18. listopad v Holešovicích.

Rok 2012 završí taktéž derby, den před Silvestrem se oba rivalové utkají opět na Slavii. Sezónu červenobílí ukončí na ledě českobudějovického Mountfieldu, poslední domácí utkání je čeká o kolo dříve, v neděli 24. února proti Třinci.

Kompletní rozpis zápasů najdete ZDE.

Autor Václav Baumann
Nepřehlédněte
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více