Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
1. června 2012

Slavia výrazně zlevnila permanentky, nižší budou i ceny vstupenek do dvou sektorů

Hokejová Slavia se rozhodla připravit na příští sezonu výrazné slevy pro svoje permanentkáře. „Měli jsme na stole několik různých variant. Nakonec jsme se rozhodli zaměřit se na naše věrné a pravidelné fanoušky a zvýhodnit jim permanentku ještě výrazněji než v předchozích letech,“ vysvětluje Vladimír Pitter, místopředseda představenstva HC Slavia Praha.

V případě zakoupení permanentky v kategorii I. ušetří návštěvníci O2 Areny více než 40%. Cena jedné vstupenky vyjde místo 260 korun na pouhých 150 korun. Vyjádřeno jiným způsobem: 15 zápasů zaplatíte a 11 máte zdarma! Výrazně ušetří fanoušci i v ostatních kategoriích. Ve II. kategorii vyjde jeden zápas na 111 korun, ve III. dokonce na 88 korun.

Slavia zároveň zlevňuje vstupenky do sektorů 105 a 108 o 50 korun na každý zápas. Vytvořila se nová III. kategorie. „Chtěli jsme určitým způsobem vyhovět i návštěvníkům, kteří nechodí na naše zápasy pravidelně, a proto jsme připravili novou levnější kategorii lístků do oblíbených sektorů hned vedle kotle. Tato místa jsou tak o 50 korun levnější, než v loňské sezoně,“ uvádí Vladimír Pitter. Cena vstupenek do nové III. kategorie je 130 korun.

Slavii se loni osvědčila akce „Na Vítkovice za dvacku“, proto se i letos bude snažit připravit pro fanoušky řadu zajímavých kampaní. „Ve spolupráci s naším marketingovým oddělením chystáme akce spojené s dalšími slevami,“ slibuje Vladimír Pitter.

Prodej permanentních vstupenek začne ve středu 6. června na zimním stadionu v Edenu u slečny Synkové, na níž směřujte i veškeré dotazy ohledně vstupenek a permanentek: isynkova@hc-slavia.cz.

Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více