Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
13. června 2012

Vondrka s Krejčíkem byli na besedě ve škole

Michal Vondrka s Jakubem Krejčíkem navštívili ve středu dopoledne základní školu Eden a strávili zde hodinu debatou s žáky. Hráči navíc přinesli bronzové medaile z mistrovství světa a rozdali dětem několik podpisů. Tyto dva úspěšné hráče můžete vidět i vy na autogramiádě v OC Park Hostivař ve středu 20.6. od 17:00.

Dvojici hráčů naslouchala při besedě zaplněná školní tělocvična. „Jsme rádi, že jsme mohli dát našim dětem možnost popovídat si s úspěšnými slávisty. Kuba Krejčík navíc chodil od třetí třídy do této školy. Dali jsme jim takový příklad, že školu lze bez problémů skloubit se sportem,“ vysvětluje František Pomahač, zástupce ředitelky a sekretář mládeže HC Slavia Praha.

„Takové besedy mají něco do sebe, děti to může motivovat,“ řekl o setkání s dětmi Michal Vondrka. „I pro nás je to zajímavé zpestření, děti vám pokládají úplně jiné otázky než novináři. Člověk neodpovídá pořád na to samé,“ usmíval se třicetiletý hokejista, který by měl nadcházející sezonu strávit v ruské KHL.

Hráči se dětí ptali na jejich úspěchy, zážitky z mistrovství světa, ze Slavie, na sportovní vzory, ale i na studijní úspěchy a další zajímavé otázky. „Nejvíc mě pobavila otázka, jestli chodíme s nějakýma celebritama na večeři,“ svěřil se Jakub Krejčík.



Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ZÁPASY - MLÁDEŽ 29.3.2024

Junioři i podruhé porazili Šumperk a mají postup na dosah

I ve druhém utkání semifinále byli slávističtí junioři efektivní a díky třem gólům v první třetině si došli pro vítězství 7:1. V sérii tak vedou 2:0 na zápasy. Druhý hattrick po sobě nasázel Vojtěch ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více