Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
2. října 2002

Junioři poprvé bodově úspěšnější

Ve čtvrtém týdnu mládežnických soutěží byli poprvé bodově více úspěšní junioři (získali 3 body) než dorostenci, kteří vytěžili pouze body 2. Výborně si zastříleli žáci 6. a 7. třídy, kteří nastříleli stejně starým soupeřům z Dvora Králové 17 resp. 18 branek!

Junioři:

26.9. Slavia – Písek 4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Branky Slavie: Čachotský 2, Kukla, Valach
Slavii se úvodní třetina proti Písku vůbec nepodařila, trenér Martin Pešout k tomu říká „Hráči pod dojmem toho, že Písek nemá body, soupeře podcenili“. Od druhé třetiny již Slavia Písek přehrávala a bylo jen otázkou skóre, jak zápas skončí. Utkání otočila slavistická třetí formace, která vstřelila 3 góly.

28.9. Pardubice – Slavia 2:2 (0:1, 2:1, 0:0)
Branky Slavie: Šindel, Kukla
Utkání začala Slavia velmi dobře a po první třetině mohla vést výraznějším rozdílem než jen 1:0. Během druhé třetiny Slavia hrála šest oslabení, čímž přepustila iniciativu soupeři. V závěru ještě dokázala srovnat na 2:2. "V třetí třetině jsme byli opět lepší, ale ani jedna ze šesti našich vyložených šancí brankou neskončila. Navíc jsme se na konci museli bránit čtyři minuty přesilové hře soupeře," zhodnotil závěr utkání trenér Martin Pešout.

Dorostenci:

26.9. Chomutov – Slavia 0:6 (0:1, 0:2, 0:3)
Branky Slavie: Bartoš 2, Endál 2, Sobotka, Havlín
Bojovnou obranu soupeře dostali slávisté do kolen až svým třetím gólem ve 40. minutě. Třetí třetina pak už byla zcela v režii hostů, trenér Petr Novák dodává "V utkání se blýskli Bartoš a Endál dvěma trefami a dvě nahrávky do prázdné brány zaznamenal Svoboda. Také si cením čistého konta našeho brankáře, čemuž vydatně přispěla výborně pracující obrana".

28.9. Slavia – Pardubice 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Branka Slavie: Jonáš
Stejně jako při domácím zápase s Kladnem, doplatila Slavia na nesoustředěnost v úvodu utkání a již v 39. vteřině inkasovala branku. Druhý gól padl po hrubé chybě slavistických zadních řad. "I přes spoustu našich šancí jsme dokázali pouze zkorigovat na 1:2. Ke kýženému bodu nám nepomohla ani minutová power-play šest na pět," říká k prohranému zápasu trenér Petr Novák.

Žákovské soutěže:

9.třída:
28.9. Náchod - Slavia 0:6 (Hubený 2, Škobis, Freisler, Krejčí, Fiala)

8.třída:
28.9. Náchod - Slavia 2:5(Vokál 3, Kauschitz, Charvát)

7.třída:
28.9. Slavia - Dvůr Králové 18:1 (Sýkora 4, Nestrašil A. 4, Petráň 2, Šulc, Kouřil, Mrázek, Mašek, Koblic, Hanibal, Mirovský, Helmich)

6.třída:
28.9. Slavia - Dvůr Králové 17:0 (Koudela 3, Ptáčník 3, Suchánek 2, Kurka 2, Kejdana, Poletín, Reichl, Kadaně, Švidra, Barák, Krejčík)

5.třída:
29.9. Slavia - Kutná Hora 1:4 (Novák)

4.třída:
29.9. Slavia - Kutná Hora 6:1 (Hertl 2, Tomek, Hlinka, Bacovský, Hejna)
Autor Ivana Paulová
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více