Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ROZHOVORY
31. srpna 2012

Lev je taková mašina na zabíjení, tvrdí Kuboš

Petr Kuboš byl jeden ze čtyř hráčů A-týmu, kteří navštívili ve čtvrtek pražskou zoo a rozdávali fanouškům své podpisy. Ještě před tím se účastnili také krmení lvice Aishy. Po skončení programu si našel sešívaný obránce chvilku krátké interview.

Byl jste překvapen z početné účasti na dnu s vámi, slávistickými hráči?
Jo, docela jo, bylo hezké počasí, nesvítilo tolik sluníčko, bylo pod mrakem. Lidi tak vzali i děti a šli sem, což je super, vidět takovou podporu.

Máte něco zajímavého, co jste na přání fanouška měl připsat k podpisu?
Nebylo tam nic zvláštního, pouze nějaké věnování s mým podpisem. Nic víc jsem během té půlhodinky nepsal.

Většinu dosavadní kariéry jste strávil ve Vsetíně a Vítkovicích, účastnil jste se i tam podobných akcí?
Taky se tam pořádaly nějaké autogramiády, ale myslím si, že neměly takový úspěch, jako měla tahle. A to navíc jsou ještě prázdniny, takže lidi jsou ještě hodně venku.

Myslíte si tedy, že má Slavia ve volbě aktivit pro fanoušky šťastnou ruku?
Je to dobrý nápad, je to něco nového, moc klubů nic podobného nevymýšlí. Táhne to ty lidi a je pro ně i docela zajímavé vidět nás na netradičních místech.

Jak se díváte na autogramiády, setkání s fanoušky apod.?
Tak pokud je to pro děti nebo pro dobrou věc, tak se tomu nebráním. Sám mám děti, takže vím, že jsou rády, když jsou někde venku a získají nějaké fotky někoho oblíbeného.

Vnímáte to také jako zpestření každodenní hokejové dřiny?
Jo, vnímám. Nejsem celý den na zimáku, jdu do přírody a podívám se i na nějaké ta zvířata, a ještě při tom pomůžu nejen Slavii, ale i ZOO.

Užil jste si tu chvilku krmení a trávení času ve lvím výběhu?
Jo, i když to bylo zvláštní. Hlavní krmič byl Pavel Kolařík. Jelikož tu byl už potřetí, tak jsme to nechali na něm. My jsme jenom tak přihlíželi a škoda, že jsme pak neviděli, jestli se na to ta lvice vrhla nebo ne.

Během doby, co jste ve Slavii nosíte lva na dresu. Jak to na Vás působí, když jste byl i v jeho výběhu?
Doufám, že mu děláme čest. Ten lev je prostě pořádné zvíře, je to taková mašina na zabíjení, takže jsme hrdí, že ho máme na prsou a budem dělat všechno proto, abychom lvu to jméno nezkazili.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více