Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
11. října 2002

Dorostenci ztratili pouze bod, juniory trápí marodka.

První říjnový týden v mládežnických soutěžích vyšel lépe dorostencům. Ti dokázali v domácím prostředí přehrát Litvínov a Liberec a ztratili pouze bod, když mezitím remizovali na Kladně. Juniory po utkání v Litvínově, kde utrpěli debakl 8:2, postihla střevní chřipka. Přesto se jim podařilo z následujících zápasů doma proti favorizovanému Liberci a na Kladně vytěžit 3 body. Divoké výsledky přinesla konfrontace starších žáků s Jabloncem.

Junioři:

30.9. Litvínov - Slavia 8:2 (4:0, 1:0, 3:2)
Branky Slavie: Kukla 2
Do utkání měla Slavia velmi špatný nástup. Již v 10. minutě prohrávala 0:4. Zbytek utkání už se vlastně jen dohrával. "Byl to náš nejhorší výkon v sezóně," nechtěl zápas dále rozebírat trenér Martin Pešout.

3.10. Slavia - Liberec 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Branky Slavie: Borovanský, Kukla
I přes absenci sedmi hráčů, kteří po zápase v Litvínově dostali střevní chřipku, dokázala Slavia s favoritem držet krok. "Díky bezchybnému výkonu Stanislava Hladiše v brance a bojovnosti celého mužstva jsme dokázali nakonec zvítězit," zhodnotil utkání Martin Pešout.

5.10. Kladno - Slavia 2:2 (1:1, 0:0, 1:1)
Branky Slavie: Šindel, Borovanský
Před utkáním měla Slavia opět problémy s marodkou, neboť všichni tři brankáři nebyli k dispozici (Musil mononukleóza, Hladiš rameno, Hynek střevní chřipka). Do brány musel Kraus, který večer předtím chytal ve Velkých Popovicích. "Přesto jsme utkání začali dobře a ujali se vedení gólem Jakuba Šindela. V polovině utkání vyrovnal soupeř hru i skóre. Ve třetí části jsme se znovu ujali vedení brankou Michala Borovanského, ale soupeři se podařilo srovnat," popisuje průběh utkání trenér Martin Pešout.

Dorostenci:

30.9. Slavia - Litvínov 4:3 (1:1, 1:0, 2:2)
Branky Slavie: Sobotka, Bartoš, Beránek, Endál
"Litvínov se poučil z prvního zápasu, který prohrál 14:1 a přijel k nám bránit," říká k utkání trenér Petr Novák. Ve třetí třetině v rozmezí pěti minut přišla Slavia o dvoubrankové vedení. Ale dvě minuty před koncem strhla vítězství na svoji stranu brankou Endála.

3.10. Kladno - Slavia 3:3 (2:0, 1:0, 0:3)
Branky Slavie: Chaloupka, Endál, Svoboda
Po dvou třetinách prohrávali Slavisté 3:0 "Bylo to zasloužené, jelikož jsme zahráli nejhorší dvě třetiny sezóny," dodává k situaci trenér Petr Novák. Ve třetí třetině po zázračném z mrtvých vstání dosáhli hosté pro bod. Za stavu 3:3 ještě měli slavisté samostatný nájezd z půlky hřiště na bránu, "ale to by bylo už moc štěstí a to jsme si nezasloužili," říká závěrem Petr Novák.

5.10. Slavia - Liberec 3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Branky Slavie: Bartoš 2, Endál
Po vyrovnané první třetině začala Slavia v polovině utkání postupně přebírat iniciativu. "Po zredukování na tři pětky ve třetí třetině jsme svoji převahu završili dvěma góly," popisuje úspěšné tažení Petr Novák.

Žákovské soutěže:

9.třída:
5.10. Slavia - Jablonec 11:0 (Čermák 3, Mejzr 2, Škobis 2, Růžička, Malárik, Freisler, Bacovský)

8.třída:
5.10. Slavia - Jablonec 9:0 (Mrkvica 2, Kauschitz 2, Doležal, Paleček, Bílek, Uleščenko, Březina)

7.třída:
5.10. Jablonec - Slavia 12:5 (Nestrašil A. 2, Sýkora, Ptáčník, Mašek)

6.třída:
5.10. Jablonec - Slavia 5:4 (Krejčík 2, Janák, Palaščák)

5.třída:
5.10. KOBRA - Slavia 0:3 (Hertl, Smetivý, Ptáčník)
6.10. Slavia - APEX 3:3 (Koudela, Smetivý, Král)

4.třída:
5.10. KOBRA - Slavia 2:1 (Jeník)
6.10. Slavia - APEX 6:2 (Bacovský 2, Hlinka, Hertl, Rubáš, Kebrdle)
Autor Ivana Paulová, Lukáš Hykš
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více