Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
21. května 2013

Hokej je náš život! Život se mění. Slavia v srdci zůstává!

To je nové motto, které představil na úterní tiskové konferenci Richard Benýšek a se kterým vstoupí Slavia do nové sezóny. Dále byly představeny posily pro nadcházející sezónu, mezi které patří Jaroslav Bednář nebo Adam Svoboda. V neposlední řadě se poté Vladimír Pitter vyjádřil k inovaci a ceně permanentek.

Jako první si vzal slovo majoritní vlastník OIN Gama a Slavie Richard Benýšek, který se vyjádřil ke struktuře ve vedení. „Každý z nás, majoritních vlastníků, se stal určitým garantem řízení společnosti. Já se starám o celkové řízení společnosti, Vladimír Pitter se věnuje převážně byznysu a můj bratr Ladislav bude kontrolovat a dohlížet na chod sešívané mládeže.“ vyjádřil se R. Benýšek.

Červenobílí představili celkem čtyři nové či staronové tváře. Jaroslav Bednář, který hrál za Slavii i v loňské sezóně během výluky NHL, se vrací z Bernu, přichází Adam Svoboda z mistrovské Plzně, Juraj Valach z Komety Brno a jediným novým hráčem, který ještě nikdy sešívaný dres neoblékal je David Štich z Liberce. „Když mi Vláďa Růžička zavolal, jestli se nechci vrátit, tak jsem jednal pouze se Slavií. Jiný klub ani nepřicházel v úvahu, navíc jsem už chtěl zpátky domu.“ řekl o návratu Jaroslav Bednář.

Permanentky

„Ve spolupráci s O2 Arenou jsme pro fanoušky přichystali inovaci v tom, že každý kdo si koupí permanentku do 19.7. dostane pouze jednu plastovou kartičku a ne balíček lístků jako tomu bylo doposud.“ řekl Vladimír Pitter. „Navíc každý, kdo si zakoupí permanentku do již zmíněného data dostane 15% slevu.“ dodal třicetiprocentní vlastník Slavie.

Sektor 114 je nově vyhrazen pro rodiny s dětmi. K jedné dospělé permanentce do tohoto sektoru mají fanoušci možnost zakoupit dvě dětské permanentky. Cena obou dětských permanentek přitom zůstává v hodnotě 520 Kč na celou sezónu, tedy 20 Kč na 1 utkání. V těsné blízkosti sektoru 114 se nachází dětský koutek, navíc připravujeme pro rodiny další výhody, které budou zveřejněny před začátkem sezóny.

Ladislav Benýšek

„Ve Spartě jsem strávil pěkná léta, dařilo se mi tam. Tahle část mojí kariéry už je dávno za mnou a důležitá je přítomnost. Teď jsem ve Slavii, která je pro mě prioritou a doufám, že mistři Prahy budeme my.“ řekl Ladislav Benýšek a na otázku ohledně jeho stále neskončené hokejové kariéry reagoval: „Sice jsem svoji kariéru ještě neskončil, poslední roky jsem ale strávil v Itálii nebo v Dánsku, kde jsem se hokejem spíše jen bavil. Nemyslím si, že bych na takovou úroveň jako hraje Slavia ještě měl, proto neplánuji stát se dalším hrajícím majitelem hokejového klubu.“

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
MLÁDEŽ 23.4.2024

Seriál příběhů Za postupem přiblíží úspěšný boj juniorů o extraligu

Junioři zvládli splnit hlavní cíl sezony a po bezchybné jízdě postoupili do nejvyšší soutěže. Každý takový úspěch stojí na silných příbězích, bez kterých by se to mnohdy ani nemuselo podařit. A my se ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více