Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
28. ledna 2014

Zápasový den HC Slavia Praha pohledem Ronalda Knota

Zajímá vás, jak vypadá zápasový den hokejistů HC Slavia Praha? V tomto videu vám nabídneme pohled do zákulisí klubu. V den utkání s Brnem jsme dokumentováním pověřili Ronalda Knota, který měl po celý den na hlavě Sony Action Cam.

Hned ráno, v den zápasu s Kometou, čekalo na Ronalda Knota jedno milé překvapení. Nasadili jsme mu na hlavu Sony Action Cam. Reprezentant do dvaceti let poté dokumentoval zápasový den od ranního tréninku po rozcvičku v Kajot areně. „Myslel jsem, že mě to bude nějak limitovat, ale za chvíli už jsem o tom nevěděl a snažil se chovat co nejpřirozeněji,“ uvedl devatenáctiletý obránce.

Ten zároveň přiznal, že po celý den bylo o zábavu postaráno. „Kluci si z toho nejprve dělali srandu, ale poté už to brali jako super věc, jak něco udělat pro fanoušky. Trenéři už z toho tolik nadšení nebyli. Spíš mi říkali, abych se víc soustředil na zápas,“ prozradil s tím, že na jeho soustředěnost na zápas to vliv nemělo.

Slavia chce svým fanouškům nabídnout více než jen sledování zápasu z hlediště. Nedávno připravila pro permanentkáře možnost prohlédnout si kabinu v O2 areně včetně tréninku, po kterém následovala autogramiáda.

V období vánočních svátků si fanoušci mohli zabruslit se všemi hráči na kluzišti v Edenu. „Myslím, že by fanoušky mohlo zajímat, jak vypadá náš den a co vše souvisí s přípravou na zápas, že to není jen zápas samotný,“ dodal.

Autor Web TV
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více