Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
13. března 2014

Pozor změna! V pátek se hraje od 18:20!

Páteční 4.utkání předkola play-off jsme nuceni odehrát místo původně plánovaných 17:30 až od 18:20. Rozhodla o tom marketingová agentura ČSLH, společnost BPA, v návaznosti na vysílání České televize. Níže poskytujeme stanovisko klubu k této záležitosti.

Vyjádření HC SLAVIA PRAHA k přesunu utkání

Ihned po našem postupu do předkola play-off jsme začali řešit možnou termínovou kolizi 4. zápasu s fotbalovým utkáním Slavia – Znojmo v termínu 14.3. od 20:15. Nejprve jsme požádali fotbalovou Slavii o přesunutí jejich utkání na jiný termín, ta bohužel nebyla schopna naši žádosti vyhovět s ohledem na nasazení utkání do programového schématu televize Fanda. Následně jsme požádali ČSLH a BPA o přesun začátku utkání z obvyklých 18:15 na 17:30, aby fanoušci Slavie mohli stihnout obě utkání. S fotbalovou Slavií jsme dojednali autobusy, které by převezly fotbalové fanoušky po hokejovém utkání rovnou do Edenu.

ČSLH naší žádosti vyhověl, už v neděli jsme měli přesun začátku zápasu ze strany ČSLH potvrzený. Na základě této skutečnosti jsme hned v úterý večer, kdy se rozhodlo o tom, že se série protáhne minimálně do 4. zápasu, začali prodávat vstupenky s časem začátku 17:30, a tak to i komunikovali v médiích. Bohužel ve středu se ozvala BPA s informací, že Česká televize nechce ustoupit, a pokud souběžně hraná série Vítkovic s Libercem skončí ve čtvrtek, budeme muset čas vhazování pátečního zápasu posunout na 18:20. Tak se také stalo.

Česká televize nesouhlasila s posunutím začátku zápasu a nesouhlasí ani se začátkem přímého přenosu během rozehraného utkání. Dostali jsme se do této situace i přesto, že ČSLH se změnou začátku zápasu souhlasil. Je to velmi nešťastné vůči fanouškům, kteří již mají zakoupené vstupenky s časem 17:30 a především vůči těm, kteří by rádi stihli hokej i fotbal.

Autor Klub
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více