Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
26.3.2014

Starší dorostenci si z Brna odváží sedm gólů a končí před branami finále

SF2, středa 26.3.2014, Kometa Brno - Slavia
Kometa Brno
7:4
2:3, 3:0, 2:1
Slavia

Branky a nahrávky: 9. Jenyš (Hájek), 20. Boltvan (Jenyš, Dymáček), 23. Horký (Dufek), 25. Jenyš (Šnajnar), 40. Jenyš (Dymáček), 50. Král (Zohorna), 51. Dufek (Šnajnar) – 6. Andres (Tejral, Furch), 7. Vyskočil (Nestrašil, Heldák), 14. Andres, 44. Mašín (Andres, Furch). Rozhodčí: Přikryl - Lukš, Novák. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:2. Diváci: 132. Střely na branku: 32:28. Průběh utkání: 2:3, 3:0, 2:1.

Sestavy

Kometa Brno

Slavíček (Krček) – Hájek, Štancl, Kratochvíl, Sedláček, Marcello, Zbořil, Švejda (C), Šnajnar, Kubeš – Král, Dvořák, Denk, Biolek, Horký, Dymáček, Garčic, Dufek, Zohorna, Jenyš, Boltvan.

Slavia

Sochůrek (25. Frodl) – Zderadička, Straka, Kottek, Hejda, Havelka, Krejčí, Mašín – Tejral (C), Nestrašil, Sládek, Heldák, Hyršl, Mušo, Vyskočil, Maňas, Josefus, Andres, Mareček, Furch, Šmerha.

Starší dorostenci prohráli v Brně. Od začátku vedli, když se trefil navrátilec z juniorky Tomáš Andres a krátce po něm David Vyskočil. Kometa však ve druhé třetině zápas otočila a ovládla. Starší dorostenci tedy končí své tažení letošní sezónou v semifinále.

Autor Jakub Janoušek
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více