Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
14. května 2014

Tomáš Hertl zdraví slávisty z dějiště mistrovství světa

Slávistický odchovanec Tomáš Hertl zdraví slávisty z běloruského Minsku, kde bojuje s českým národním týmem na mistrovství světa. Mladý útočník dostal důvěru od trenéra Vladimíra Růžičky v elitní formaci, ve třech odehraných zápasech posbíral čtyři kanadské body za dva góly a dvě asistence.

Tomáš Hertl je na svém druhém seniorském mistrovství světa. Na loňském šampionátu, který se konal ve Skandinávii, odehrál osm zápasů. Bodovat se mu ale nepodařilo.

To se ovšem nedá říct o tom letošním. Hertl odehrál v Minsku zatím všechny tři zápasy a připsal si čtyři kanadské body. Dvakrát se mu podařilo skórovat a dvakrát u gólu asistoval. Aktuálně je tak nejproduktivnějším útočníkem českého týmu.

V utkání proti Švédsku se mu navíc podařilo skórovat už po osmi vteřinách hry. Odchovanec Slavie vstřelil druhý nejrychlejší gól v historii mistrovství světa. Proti Kanadě vstřelil třetí kontaktní gól Čechů, ti však hokejistům ze zámoří těsně podlehli.

Před loňským šampionátem mu navíc sešívaní fanoušci připravili choreo, které talentovaného forvarda muselo jistě potěšit. Po své první sezoně v zámoří na příznivce sešívaného celku nezanevřel a tentokrát zase posílá vzkaz on jim.

Autor Redakce
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více