Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
18.10.2014

Starší dorostenci tvrdě narazili v Chomutově

13. kolo, pátek 17.10.2014, Chomutov - Slavia
Chomutov
5:2
2:0, 2:1, 1:1
Slavia

Branky a nahrávky: 1. M. Svoboda (J. Svoboda), 15. Palička (Novák), 26. Lysczarczyk, 39. Lysczarczyk, 49. Svoboda (Lysczarczyk, Novák) - 22. Kolář, 56. Kolář (Mušo, Valík). Rozhodčí: Orlický - Kopáč, Armstark. Vyloučení: 6:6. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 90. Střely na branku: 37:25. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 5:1, 5:2.

Sestavy

Chomutov

Zvědělík (Strejc) – Lidák, Hlaváček, Běhula, Gröger, D. Novák, Bukač, A. Novák – Hajič, Toman, Polák, Lyszczarczyk, Kulich, M. Svoboda, Rindoš, Jindra, Dejmek, Šilar, J. Svoboda, Adámek.

Slavia

Šorf (Štefka) – Zderadička, Krásný, Hejda, Příkop, Duda, Šmíd, Valík – Patočka, Vildumetz, Šteiner, Heldák, Matějka, Kolář, Mušo, Mareček, Kohút, Kern.

Slávisté vyjeli na led Chomutova v oslabené sestavě a už od prvních minut tahali za kratší konec. Brzký gól domácí nabudil a sešívaní pak po celý zápas jenom marně dotahovali skóre. Po první venkovní prohře tak slávisty na prvním místě tabulky dotahují Karlovy Vary, které ale na Pražany stále ztrácejí osm bodů.

Piráti vstoupili do utkání lépe a zvládli otevřít skóre hned v první minutě. Matyáš Svoboda se trefil mezi výstroj brankáře, a dostal tak puk do sítě – 1:0. Posléze jsme viděli šance na obou stranách. V patnácté minutě přišlo navýšení skóre, když na konci dobře sehraného přečíslení stál Filip Palička - 2:0. Před koncem třetiny mohl snížit Kolář, ale jeho střela mířila vedle.

V úvodu druhé části se Slavii přeci jen povedlo snížit. Aktivní Jan Kolář se objevil před bránou a poslal puk na vzdálenější tyč mimo dosah brankáře. Naděje pražského týmu na vyrovnání netrvaly dlouho. Piráti opět odskočili o pár minut později. Dotírající Alan Lysczarczyk obral hostující obranu o puk a udělal ukázkovou kličku brankáři – 3:1. Na druhé straně se okamžitě snažil kontrovat Jindra, ale mířil těsně vedle. Znovu tak udeřili domácí a znovu to byl Alan Lysczarczyk, který téměř do puntíku zkopíroval svůj první zásah - 4:1.

V poslední třetině pak pokračovali v aktivní hře domácí. Unikající Novák nastřelil pouze tyč. Teprve prudká střela Matyáše Svobody znamenala pátý gól do sítě hostů. Nedlouho poté ale přišla odpověď od Slavie. Rychlá akce skončila přihrávkou na volného Jana Koláře, který svou druhou brankou snížil skóre na třígólový rozdíl. Ze strany hostů to ale bylo vše a Piráti si pohodlný náskok uhlídali.

Autor Jakub Slunečko
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více