Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
31. října 2014

Slavia jede bojovat o body na západ Čech

Vítězný zápas s Litívnovem (6:3) bude určitě dobrým odrazovým můstkem pro páteční utkání v Plzni. Slávistům první duel proti loňskému čtvrfinalistovi vyšel za tři body, uvidíme zda se jim poštěstí i napodruhé. O opak bude určitě znovu usilovat i Petr Kadlec, bývalý kapitán Slavie.

17. kolo: HC Škoda Plzeň vs. HC Slavia Praha

Údaje před
17. kolem

Porovnání týmů
6-0-1-9
celková bilance
5-1-1-8
10.
postavení v tabulce
12.
36:36
skóre
34:48
19
získané body
18
512
Radegast index - týmy
455
Václav Pletka (3+8) - 11 b.
nejproduktivnější hráč
Jaroslav Bednář (5+11) - 16 b.
Tomáš Sýkora – 5 gólů
nejlepší střelec
Jaroslav Bednář,
Michal Poletín,
Juraj Valach - všichni 5 gólů
Václav Pletka - 8
nejvíce asistencí
Jaroslav Bednář - 11
Petr Kadlec - 45
Radegast index - hráči
Jan Holub,
Juraj Valach – oba 53
Petr Kadlec - 24:01
čas na ledě - průměr na zápas
Jaroslav Bednář - 22:05
278
trestné minuty
285
Ryan Hollweg – 52 TM
nejtrestanější hráč
David Štich – 57 TM
Matěj Machovský – 90,91 %
Lukáš Mensator – 93,26 %
úspěšnost brankářů
Dominik Furch - 90,72 %
Adam Svoboda - 85,84 %
Matěj Machovský - 2,35
Lukáš Mensator – 1,62
průměr inkasovaných branek
Dominik Furch - 2,82
Adam Svoboda - 3,79
2,25
průměr vstřelených branek
2,26
30
průměr střel na branku
27

Poslední zápas: Slavia – Plzeň 2:1

Západočeši sehráli poslední tři utkání ve venkovním prostředí. Z ledu svých soupeřů si odvezli tři body, a to konkrétně ze zápasu v Liberci. Plzeň je na tom podobně jako Slavia, v tabulce je na tom sice o dvě příčky lépe než Pražané, soupeře od sebe ovšem dělí pouhý bod.

Sešívaní se s indiány střetli už ve čtvrtém kole letošního ročníku Tipsport extraligy. Svěřenci trenéra Lubiny si po urputném boji v O2 areně nakonec připsali tři body za vítězství 2:1. O výhře domácích rozhodl někdejší hráč Plzně Tomáš Vlasák. Toho ale budou muset červenobílí protentokrát oželet, kvůli zranění bude Vlasák svému týmu ještě nějakou dobu chybět.

Svůj první extraligový gól vstřelil v utkání proti Litvínovu Ronald Knot.

Hlavně nezaspat začátek!

Slavii vyšel poslední zápas na výbornou. Na domácím ledě sice hned v první třetině inkasovala tři góly, přesto se jí povedlo šesti brankami utkání kompletně převrátit ve svůj propěch. Bodově se proti Litvínovu nejvíce dařilo Jakubu Sklenářovi, který si připsal tři kanadské body za gól a dvě asistence. Svoji vůbec první trefu v áčku si zase připsal Ronald Knot. „Musíme se vyvarovat takového hrozného výpadku, kdy jsme proti Litvínvou po patnácti minutách málem ztratili celý zápas,“ ví dvacetiletý obránce, který svým premiérovým gólem nastartoval slávistický brankostroj.

A co čeká mladý bek od pátečního klání v Plzni? „Bude to podobný hokej jako proti Litvínovu. Musíme hrát poctivě od zadu a dát nějaké góly, protože nemůžeme hrát na 0:0. Hlavně musíme chytit začátek. Chceme do reprezentační pauzy získat co nejvíce bodů, abychom měli nějakou dobrou výchozí pozici,“ říká před utkáním na západě Čech Ronald Knot.

Zda budou slávisté bodovat i proti Plzni, uvidíme v pátečním utkání, které začíná v 17:30. Živý přenos na webu onlajny.com můžete sledovat zde.

Autor Šárka Kulhánková
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více