Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
27. února 2015

Atmosféra byla perfektní, pochvaluje si Svoboda

Sešívaní se po více než dvou letech vrátili do Edenu a hned zaznamenali vítězství. Mezi hrdiny povedeného duelu s Kometou byl i Adam Svoboda, který dovolil Brňanům jen dva góly. Svými zákroky často podržel své spoluhráče a potěšil přes tři tisíce fanoušků, kteří do Edenu dorazili.

Jak jste spokojen s výsledkem?
S výsledkem jsem samozřejmě spokojený, ještě abych nebyl. Čekali jsme na to už hodně dlouho. Na druhou stranu to nic neřeší, jenom jsme si dokázali, že dokážeme hrát proti každému. Porazit třetí Kometu je plus.

Zlepšili jste si před play-out sebevědomí?
Proto to hrajeme a myslím si, že výhra nad Brnem nám hodně pomůže. Už moc zápasů před baráží nezbývá, a tak není na co čekat. Ta nejdůležitější část sezóny nás ještě teprve čeká, takže je potřeba se co nejlépe připravit.

33.
tolik střel Komety Svoboda zastavil

Jak se vám hrálo „doma“ v Edenu?
V Edenu se nám hrálo skvěle. Led máme zažitý, jelikož tady denně trénujeme. Navíc přišlo přes tři tisíce lidí, kteří vytvořili skvělou atmosféru. Každému hokejistovi se hraje lépe před plným stadionem a dokáže ze sebe vydat i poslední zbytky sil. Musíme také fanouškům poděkovat, že na nás ještě pořád chodí a že nás podporují, protože ta situace, ve které jsme, není vůbec jednoduchá. Doufám, že se jim odměníme alespoň dobrými výkony ve zbytku sezóny.

V Edenu už jste nastoupil poněkolikáté. Který ze zápasů byl váš nejlepší?
Já jsem extraligový zápas v Edenu hrál jenom v dresu hostujícího týmu, ale nejvíc jsem si to užil teprve až v tom červenobílém.

Polovina zápasu se dohrávala trochu v mlze. Nedělalo to problémy?
Já jsem to vůbec nevnímal, snažil jsem se soustředit na svůj výkon. Co se dělo v hledišti, to jsem nesledoval.

Ve třetí části jste se pustil do debaty s rozhodčím. Co jste tam řešil?
Tam se mi nelíbílo, že hostující hráč na buly vůbec nechtěl hrát puk a rozhodčí dlouho čekal. Pak po vhození kotouče vykázal spoluhráče, přitom to mělo být naopak. Tak jsem mu jenom vysvětlil, že to nebyla jeho chyba. Nebylo to ale nic významného.

S čím pojedete v neděli do Zlína?
Ve Zlíně budeme chtít navázat na dobrý výkon. Půjdeme si za svým cílem, abychom soupeře co nejvíce potrápili a přinejlepším vybojovali i nějaké body.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více