Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
29. března 2015

V úterý to Olomouci v Edenu vrátíme, věří Knot

Baráž o extraligu je již v plném proudu, slávisté ve třetím kole vyšli poprvé naprázdno, když v Olomouci nevstřelili ani jednu branku. S týmem, se kterým odehráli nejvíce zápasů v letošní sezóně, drželi přes dvacet minut krok, pak ale celek z Hané dvakrát udeřil a sešívaní už nedokázali odpovědět. „Olomouci se podařilo na rozdíl od nás prosadit v přesilovce, což rozhodlo o vítězi,“ myslí si červenobílý obránce.

Jak byste popsal zápas, ze kterého jste nevytěžili ani bod?
Nemyslím si, že bylo utkání nevydařené. Olomouc ale začala velice dobře, rychle nás napadala. Domáci na nás od začátku vlétli, což jsme sice čekali, přesto si Olomouc dokázala vytvořit tlak. Brankář nás několikrát podržel, bohužel však ve druhé části prošly dva puky za jeho záda.

Překvapila vás Olomouc oproti předchozím vzájemným soubojům?
Už jsme hráli proti Hanákům v sezóně asi posedmé, takže je poměrně dobře známe. Nedá se tedy říct, že by v jejich hře bylo něco překvapivého, jen měli trochu víc štěstí.

Co byl rozhodující moment zápasu?
Rozdíl byl zejména v tom, že Olomouci se podařilo dát gól v přesilovce a nám ne. Přitom na vyloučení to bylo poměrně vyrovnané.

Po nedělním zápase se před vás dostala právě Olomouc a vy už nejste ve vedení baráže. Vnímáte to?
Já si myslím, že po třech zápasech ještě nejde usuzovat, jak celá baráž dopadne. Důležité je, abychom sbírali body pravidelně a aby se nám už nestal další podobný výpadek. Dvanáct zápasů je sice poměrně dost, ale nesmíme si dovolit vyjít naprázdno několikrát za sebou. V úterý se tak budeme snažit, abychom to napravili a připsali si zase nějaké body.

Nepodařilo se vám ani jednou skórovat, proti Olomouci navíc hrajete hned další zápas. Jak se budete připravovat?
Možná nám v zakončení chybělo trochu štěstí, v úterý ale hrajeme znovu proti stejnému soupeři, takže se musíme dobře připravit. Doufám, že to dopadne naopak a tři body si připíšeme my.

Jsou v baráži herní rozdíly mezi jednotlivými týmy?
Podle mě jsou všechny čtyři týmy vyrovnané, o čemž svědčí i proběhlé duely. Pokaždé je to o jeden nebo dva góly. Nikdy se nestane, že by někdo vyhrál nějakým větším rozdílem.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
MLÁDEŽ 23.4.2024

Seriál příběhů Za postupem přiblíží úspěšný boj juniorů o extraligu

Junioři zvládli splnit hlavní cíl sezony a po bezchybné jízdě postoupili do nejvyšší soutěže. Každý takový úspěch stojí na silných příbězích, bez kterých by se to mnohdy ani nemuselo podařit. A my se ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více