Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
12. dubna 2015

Reakce klubu na video natočené skrytou kamerou

HC Slavia Praha reaguje na video zachycující skrytou kamerou bývalého trenéra A-týmu Vladimíra Růžičku, kde se hovoří o sponzorském daru za zařazení hráče do klubu (video zde).

"Vzhledem k tomu, že se objevily některé skutečnosti, které se dotýkají negativně našeho klubu HC Slavia Praha, jsem povinen na toto reagovat.

Nejsme si vědomi, že bychom v daném období obdrželi takovýto sponzorský dar, ať už na akciovou společnost, občanské sdružení (dnes spolek) nebo nadační fond, který by souvisel s tím, co je ve videu popisováno. V každém případě se budu snažit zjistit, o koho se mohlo jednat, protože indicií je tam tolik, že společně s některými lidmi v klubu budeme schopni zanalyzovat, o koho se mohlo jednat.

Pakliže se nám to podaří, tak podle toho zaujmeme další postoj, protože nenechám takto poškozovat jméno Slavie. V každém případě nyní mohu potvrdit, že se jednalo o osobní aktivity pana Růžičky a nikoliv o klubové a ze vzniklé situace jsem velmi zaskočen," komentuje situaci majitel klubu Vladimír Pitter.

Autor Klub
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více