Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
20. listopadu 2015

SOUTĚŽ: Ukaž svůj movember a vyhraj holící strojek

Už dvacet dní si slávisté poctivě pěstují své kníry, celá kabina se totiž znovu zapojila do tradiční listopadové charitativní akce s názvem Movember, jejímž cílem je prostřednictvím vypěstovaných knírů podpořit boj proti rakovině prostaty a varlat a zároveň zvýšit povědomí o zdraví mužů. Podívejte se, jak aktuálně vypadají kníry sešívaných hokejistů.

Knírky baví! V šatně Slavie přichází na scénu legrace a různé sázky, manželky a přítelkyně naopak netrpělivě vyhlíží konec listopadu. „Už první den, co jsme přišli do kabiny, tak jsme si ze sebe dělali srandu, že vypadáme jako z filmu pro dospělé z éry v Německu. Posměšky v kabině jsou, ale to k tomu patří,“ směje se Milan Mikulík.

„Začalo mi to růst už někdy minulý rok, takže je to dobře načasované a aspoň trochu se můžu zapojit. Kluci mi říkali, že vypadám jako sňatkový podvodník,“ přidává se Tomáš Král.

Vyfoť si knír a vyhraj holící strojek!

Také si pěstuješ knír? Pokud ano, pošli nám fotku na soutez@hc-slavia.cz a zapoj se do soutěže o holící strojek. Podmínkou je mít na sobě něco slávistického (šála, čepice, triko, dres). Soutěžní fotografii pošli do pátku 27. listopadu do 12 hodin, poté se objeví na slávistickém profilu na facebooku. Autor fotky s největším počtem lajků vyhraje holící strojek!

Autor Petr Horčička
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více