Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
26. dubna 2016

Slavia jedná s hráči o nových smlouvách. Podepsali Hylák, Hraško nebo Tuominen

Pár dní po skončení sezony je potvrzeno prvních pár jmen, která budou fanoušci vídat v červenobílém dresu i v nadcházejícím ročníku. Nové smlouvy již podepsali brankář Alexandr Hylák, obránce Peter Hraško a útočník Henri Tuominen. O dalších novinkách vás budeme průběžně informovat.

Alexandr Hylák patřil během uplynulé sezony mezi klíčové hráče A-týmu, v základní části se zařadil mezi nejlepší brankáře soutěže a v play-off měl dokonce téměř 97% úspěšnost zákroků a průměr pod jeden inkasovaný gól na zápas. Výborná čísla si držel i v baráži. V nadcházejícím ročníku znovu oblékne sešívaný dres, záda by mu měl krýt dvacetiletý odchovanec klubu Dominik Frodl, který letos poprvé nakoukl do profesionálního hokeje a jeden zápas odchytal i v baráži.

Novou smlouvu na příští sezonu už podepsal také slovenský obránce Peter Hraško, který byl čtvrtým nejproduktivnějším bekem týmu, v baráži zaujal vysokým číslem ve statistice Radegast Index, v níž byl třetí mezi všemi účastníky prolínací soutěže.

Slavia může rovněž počítat s finským útočníkem Henri Tuominenem, který přišel v lednu a jeho forma vygradovala v baráži, kdy byl druhým nejproduktivnějším hráčem mužstva.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více