Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
6. května 2016

Jak slávisté tráví volno? Moře, inline, maturita a hlavně „válendo“

Sešívaným hokejistům po posledním zápase s Karlovými Vary, týmové rozlučce a setkání s fanoušky před více než týdnem definitivně skončila sezona. Všichni hráči se proto ihned rozprchli do všech světových stran, aby si po náročném ročníku, který stál mnoho psychických i fyzických sil, užili zaslouženého volna. Odpočinkové dny slávisté tráví různým způsobem. Někteří dávají přednost domácímu relaxování, jiní vyrazí na dovolenou do zahraničí. Všichni si ale užívají fakt, že na necelý měsíc mohou úplně vypnout.

U gólmana Alexandra Hyláka, který ještě na konci sezony stihl potěšit slávistická srdce mnoha fanoušků prodloužením smlouvy v červenobílém dresu, probíhají volné dny ve znamení rodiny. Chystá se podniknout malý výlet s manželkou, vyrazit na chalupu za svými rodiči a navštívit prarodiče. Ve volném čase se chce věnovat především manželce, dceři a rodinným příslušníkům, na něž nemá v sezoně tolik času.

V sezoně bojovali Hylák a Pavlin společně, dovolenou však každý stráví jinak. Pavlin si ji užije u moře, Hylák především doma s rodinou.

Řízný obránce Žiga Pavlin tráví volno společně s manželkou a psem v rodném Slovinsku. V rámci dovolené ale vyrazí odpočívat na chorvatský ostrov Hvar, který je jeho oblíbenou „prázdninovou“ destinací už několik let.

„Nejdřív pojedeme domů a dáme si pár dní volna. Pak začne první část přípravy na novou sezonu. No a před tou druhou pak vyrazíme na nějakou dovolenou. Každý rok jezdíme do Chorvatska na ostrov Hvar, takže se vydáme tam,“ prozradil o plánech Pavlin.

Výlet do zahraničí plánuje i Pavlinům kolega z obrany Ronald Knot. Místo, kam se s přítelkyní podívají, však ještě vybrané nemá. Ve chvílích volna chce především vyřídit resty, na které v průběhu sezony nebyl prostor, trávit čas s přítelkyní a užívat si fakt, že nějakou dobu nemusí vůbec nic dělat.

5+2
Takovou bilanci kanadských bodů má po třech zápasech za inlinový tým ILHK Hradec Králové slávistický útočník David Šafránek.

Pokud mu zbyde čas, hodlá k moři vyjet také Tomáš Andres. Ani on se ale ještě nerozhodl, jakou lokalitu pro letošek zvolí. Kromě zahraničí má mladý útočník v plánu i návštěvu Davida Nováka v Táboře, tenisová klání s kamarády v rodném Ústí a všemi oblíbené „válendo“.

Čermák se těší na miminko

Úplně jiné starosti než plánování dovolené řeší forvard Miloslav Čermák. Toho čeká běhání okolo miminka, které by se mělo jemu a jeho partnerce narodit v nejbližší době. Volno tak stráví s rodinou doma v Praze.

Dominik Frodl se v době volna již tradičně vrhl na inline hokej v mužstvu IHC Roller Storm.

Klasický odpočinek se v letošním roce netýká ani brankáře Dominika Frodla. O pauze se totiž chystá složit maturitu. V probíhajících dnech se proto pilně učí na zkoušky z češtiny, angličtiny, peněžního provozu, ekonomiky a účetnictví. Kromě toho navíc stíhá zápasy v inline hokeji, kde hájí barvy pražského klubu IHC Roller Storm. Stejné sportovní aktivitě se ve volném čase věnuje také útočník David Šafránek, který je oporou ofenzivy v inlinovém mužstvu Hradce Králové.

Trojice obránců Milan Hruška, Peter Hraško a Petr Přindiš tráví dovolenou stejně jako většina jejich spoluhráčů spíše odpočinkově. Hruška léčí spoustu šrámů, které utrpěl během zarputilých soubojů ve WSM Lize, Hraško relaxuje u rodiny na Slovensku. Později se však oba chystají i do zahraničí. Přindiš naopak prozradil, že nepojede nikam. „Budu doma trénovat na novou sezonu, protože jsem trošku přibral,“ pověděl se smíchem.

Po přibližně měsíčním volnu se sešívaný kádr sejde k přípravě 23. května. Do té doby mohou hráči uskutečňovat své plány. Poté už totiž bude znovu čas hlavně na tvrdý trénink.

Autor Redakce
Nepřehlédněte
ZÁPASY - MLÁDEŽ 29.3.2024

Junioři i podruhé porazili Šumperk a mají postup na dosah

I ve druhém utkání semifinále byli slávističtí junioři efektivní a díky třem gólům v první třetině si došli pro vítězství 7:1. V sérii tak vedou 2:0 na zápasy. Druhý hattrick po sobě nasázel Vojtěch ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více