Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
30. května 2003

Již toto úterý - Florbal v Edenu: Mistři proti mistrům

V úterý 10.6. se v 18:00 uskuteční florbalová exhibice mistrů ČR v hokeji a florbalu. Českému florbalu už tři roky kraluje Tatran Střešovice (tatran.cz/florbal). Ten se loni utkal s hokejovým mistrem Spartou, letos bude jeho soupeřem hokejové mužstvo Slavie. Nápad vznikl v hlavách dvou dlouholetých kamarádů Milana Antoše ze Slavie a Luďka Beneše z Tatranu, vedení klubů souhlasilo a podpořilo tento projekt, který má být především zábavou, poděkováním fanouškům a dobrou prezentací obou týmů spíš než prestižní vyhrocenou hrou.

Slavia má již za sebou část přípravy a bere to jako další zpestření, Tatran začíná 2.6. a bere to samozřejmě o to více jako zpestření, ne snahu ukázat převahu ve florbalu. Při schůzce s manžerem Slavie panem Blažkem samozřejmě zaznělo, že v případě vítězství Tatranu bude nutná odveta v hokeji... Pískat a snažit se vysvětlit pravidla florbalu budou mezinárodně ostřílení rozhodčí Černý, Janoušek.

Oba dva kluby se podílí na přípravách a mediální prezentaci této akce, jedná se o přítomnosti televizí (ČT, Nova, Prima) a anoncích, propagaci Evropy 2. Hrát se bude ve Finálové hale PRE (ZS Eden), položen bude speciální florbalový povrch Tarkett, příležitost vyzkoušet si florbalové vybavení (švédská značka UNIHOC) dostanou hráči Slavie o den dříve, díky partnerovi Tatranu firmě SPINFLO. Oba dva kluby samozřejmě chtějí i touto akcí poděkovat svým partnerům.

Vstupenky budou v předprodejích na místech (SPiNFLO Hradčanská - Milady Horákové 123, hala Tatranu Střešovice a Restaurace nad ledem v Edenu) od pondělí 2.6., stát budou 25,- Kč a výtěžek bude věnován dětskému domu rodinného typu v Horních Měcholupech. Mimo florbalového zápasu bude připraven i přestávkový program(florbalové utkání handicapovaných, divácká soutěž...).

Všichni fanoušci jsou srdečně zváni.

Plakát akce

Autor Tisková zpráva
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více